Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razotkrivena tajna

Muškarac koji je Adele slomio srce je zgodni britanski roker Slinky

slinky
16.02.2012.
u 12:21

Britanski "Jimi Hendrix" inspirirao je Adele za njen megapopularni album "21" i hit "Someone like you".

Misterija je napokon otkrivena. Tajanstveni muškarac koji je jedinstvenu Adele inspirirao da napiše album o bolnom ljubavnom iskustvu je 25-godišnji britanski roker i glumac Slinky Sunbeam. Prijatelj slavne Britanke javnu tajnu otkrio je New York Postu. Slinky i Adele upoznali su se na alternativnoj londonskoj art sceni gdje je on jako omiljen, a Adele je privukao svojim šarmom, poznavanjem glazbe, lucidnošću... Nije se teško zaljubiti u njega, tvrde oni koji ga dobro poznaju.

– Adele voli svoj privatni život držati za sebe, ali je javna tajna da je Slinky muškarac koji ju je inspirirao za "21". On je zgodan tip, ima sjajno tijelo i voli to pokazivati. I ima ludu frizuru kojom podsjeća na Jimija Hendrixa. Lako je vidjeti što je Adele privuklo na njemu. Jako je popularan, kralj svake zabave, a i sam je glazbenik – naveo je neimenovani Adelin prijatelj.

Slinky je Adele ostavio zbog Lorne Bean, najstarije kćeri poznatog britanskog glumca Seana Beana s kojom je trenutno u vezi.  

Komentara 2

OB
-obrisani-
15:54 16.02.2012.

zgodni!? Ono malo poštovanja što sam imao prema njenim pjesmama nestalo je u trenu pogleda na tog mješanca.

MO
mozdanisklop
17:00 16.02.2012.

Fali \"Bolje\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije