Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUKLA LJUBAV

Musk zbog antivakserskih stavova neće podržati Westa u kandidaturi za predsjednika

Foto: PIXSELL
1/6
13.07.2020.
u 23:00

Musku su pratitelji ukazali na neke od Westovih stavova. Reper je više puta pisao o zabrani pobačaja i cijepljenja, a to je posebno zasmetalo Elona.

Kada je Kanye West prošlog tjedna objavio kako će se kandidarti za predsjednika SAD-a, Elon Musk mu je odmah na Twitteru pružio punu podršku. No, vrlo brzo je pukla ljubav između repera i poduzetnika, nakon što su Musku pratitelji ukazali na neke od Westovih stavova. Naime, Kanye je više puta pisao o zabrani pobačaja i cijepljenja, a to je posebno zasmetalo Elona. 

- Možda imamo i previše razlika - napisao je izvršni direktor Tesle, koji je tako odustao od podrške Westu .

Foto: Policija okruga Miami-Dade/PIXSELL

Podsjetimo, Musk je u petak na Forbesovoj listi pretekao Warrena Buffeta, te tako s bogatstvom od 6.08 milijardi dolarapostao sedma najbogatija osoba na svijetu.

Ključne riječi

Komentara 1

AT
atlantisind
23:57 13.07.2020.

Niko normalan nece podrzati ovog lugjaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije