Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u 27. godini

Jedini unuk Elvisa Presleya pronađen mrtav, sumnja se na samoubojstvo

Benjamin Keough, Son of Lisa Marie Presley and Grandson of Elvis Presley, Dead at 27 From Apparent Suicide
Foto: MJT/Newscom/PIXSELL
1/4
13.07.2020.
u 09:04

Benjamin je sin Lise Marie Presley i glazbenika Dannyja Keougha. Osim njega par ima i kćer Riley , glumicu koja je posljednjih godina glumila u nekoliko nezavisnih i horor filmova, a posljednji je prošlogodišnji "The Lodge

Benjamin Keough (27), jedini unuk rock'nroll legende pronađen je mrtav u Calabasasu kraj Los Angelesa. Kako piše TMZ, Keough je najvjerojatnije izvršio samoubojstvo. Policija je kraj njega pronašla pištolj, a na glavi je vidljiva rana od metka. 

Benjamin je sin Lise Marie Presley i glazbenika Dannyja Keougha. Osim njega par ima i kćer Riley , glumicu koja je posljednjih godina glumila u nekoliko nezavisnih i horor filmova, a posljednji je prošlogodišnji "The Lodge". 

Benjamin Keough, Son of Lisa Marie Presley and Grandson of Elvis Presley, Dead at 27 From Apparent Suicide
1/7

O Benjaminu se malo znalo, budući da se rijetko pojavljivao u javnosti, no mnogi su isticali kako izgledom podsjeća na slavnog djeda.

Premda je pohađao satove glume i pjevanja, i izdao nekoliko pjesama, Benjamin se ipak posvetio slikarstvu. 

-  Obožavala je dečka. Bio je ljubav njezina života. Lisa Marie je slomljena - kazao je medijima predstavnik Benjaminove majke. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
18:02 14.07.2020.

Važno je da je kralj živ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije