Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
znate li tko je?

Mnogima je bila omiljena glumica, a danas ju ne prepoznaju na ulici: Dobila sam više od 20 kg zbog ovoga

Foto: Profimedia
1/5
12.04.2024.
u 20:30

Amanda Bynes je nedavno počela snimati podcast, no nakon samo jedne epizode ga je otkazala. Razlog za to možda je i depresija o kojoj je progovorila prije nekoliko dana.

Američka glumica, pjevačica i posuđivačica glasova 37-godišnja Amanda Bynes ima novu boju kose, a danas više ne izgleda kao u vrijeme najveće slave. Nekadašnja dječja zvijezda posljednjih godina susrela se s brojnim problemima s mentalnim zdravljem, ali čini se da se ne želi predati bolesti. Ipak, mnoge je zabrinulo kako Amanda izgleda, a ona je kazala da je to zato što je prejako svjetlo na fotkama koje slikaju paparazzi.  Nedavno se nakon dužeg vremena pojavila u javnosti. Ono što se odmah da primijetiti jest njezina boja kose koja je sad platinasto plava. 

Kelly Preston Obit Film Still from "What a Girl Wants" "nAnna Chancellor, Amanda Bynes, Kelly Preston"n© 2003 Warner Bros. "nPhoto Credit: Frank Connor"n Photo: The Hollywood Archive/PIXSELL/Photo: PictureLux/PIXSELL
Foto: /PICTURELUX

Američki mediji komentiraju kako glumica danas izgleda puno bolje nego je to bilo početkom srpnja – kada je krenulo njezino izvanbolničko liječenje u jednoj psihijatrijskoj ustanovi. Amanda je nedavno počela snimati podcast, no nakon samo jedne epizode ga je otkazala. Razlog za to možda je i depresija o kojoj je progovorila prije nekoliko dana. 

VEZANI ČLANCI:

 

- Dobila sam više od 20 kilograma u posljednjih nekoliko mjeseci zbog depresije. Sada mi je puno bolje i naučila sam raditi nešto drugo kada mi se ne da vježbati i jesti zdravo. Trenutno imam 73 kilograma i želim se vratiti na 50 kilograma -  rekla je glumica. Ona je ranije priznala kako je koristila lijek Adderall na recept da bi održala težinu.

Glumica koja je završila i studij dizajna, redovito posjećuje centar za mentalno zdravlje i dio je grupe pacijenata koje stručno osoblje minimalno nadzire. Prije toga je boravila u samom centru, no mogla je izaći u određeno doba dana. Tamo je dospjela nakon što je uslijed "psihotične epizode" u Los Angelesu završila na psihijatrijskoj obradi, jer je gola hodala ulicom. Još 2013. prvi je put bila na sudu zbog vožnje pod utjecajem opojnih sredstava, a s policijom je imala problem i zbog posjedovanja marihuane, no nikad nije bila u zatvoru i dobivala je uvjetne kazne. Kada bi se njezina situacija malo smirila, odmah bi zatim nastao i novi problem. Godine 2014. dijagnosticiran joj je bipolarni poremećaj, bolest koja se nekada nazivala i maničnom depresijom. 

GALERIJA Pogledajte kako se Severina mijenjala kroz godine

1/72

Nakon niza problematičnih i opasnih situacija roditelji su tražili skrbništvo 2013. godine. Punih osam godina bila joj je oduzeta poslovna sposobnost, a kompletnim njezinim životom i imovinom upravljala je majka. Zanimljivo jest da se prošle godine uspjela riješiti skrbništva i dokazati kako joj više ne treba ničija zaštita. Njezini roditelji složili su se s tim. Nakon toga Amanda se zahvalila sudu i brojnim obožavateljima na podršci te je najavila nove poslovne poteze i planove.

VIDEO Baka Zorana Milanovića 15 godina skrivala veliku tajnu o njemu! Majka mu nije imala lak život

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
03:07 13.04.2024.

Evo,sreca kaj sam iz Hrvatske pa mogu citati o slavnim americkim glumicama za koje nitko ovdje ne zna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije