Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modni izlet

Mladenačke traperice nisu skrile višak kilograma Dijane Čuljak Šelebaj

Dijana Čuljak
Marko Prpić/Pixsell
28.02.2010.
u 16:33

HTV-ova voditeljica i urednica Dnevnika nedavno je napunila 41. godinu, ali i dalje voli modne kombinacije poput razderanih traperica koje je nosila u subotu na špici

Da je HTV-ova voditeljica Dijana Čuljak Šelebaj prije samo nekoliko dana zakoračila jednu godinu dublje u četvrto desetljeće ne bi se moglo zaključiti, barem ne prema kombinaciji koju je odjenula za subotnju kavu na špici. No mladenački razderane traperice ipak nisu uspjele skriti višak kilograma. Voditeljica se u subotu družila sa kolegicom Tončicom Čeljuskom a na kratko im se pridružio i Igor Štimac.

Komentara 1

Avatar mliniški
mliniški
17:00 28.02.2010.

Dijanine dnevnike ne gledam, sad ste fotografiju namjestili da je gledam, ali bar ne slušam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije