Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Singl Reno4

Mile Kekin: Solo album će biti moja intimna priča s pjesmama o meni

Foto: Roberto Pavić
1/7
06.05.2017.
u 12:14

Autobiografsku pjesmu Reno 4 Mile opisuje kao pjesmu o njegovim prvim studentskim danima, prvoj ljubavi, prvom CD-u Hladnog piva i naravno, o prvom autu koji je bio samo njegov

Pjesma koja je zadnjih dana naišla na veliko zanimanje fanova i medija napokon je vani! Ljubav prema svom prvom automobilu Mile je pretočio u riječi i nastao je „Reno 4“. Reno 4 je uglancan, tank napunjen do vrha i kreće put radio postaja - objavio je Mile Kekin na svojoj službenoj Facebook stranici.

Autobiografsku pjesmu za koju sam potpisuje glazbu i tekst, Mile opisuje kao pjesmu o njegovim prvim studentskim danima, prvoj ljubavi, prvom CD-u Hladnog piva i naravno, o prvom autu koji je bio samo njegov.

- Prvih par stihova napisao sam i snimio prije desetak godina. Pjesma je stajala na ledu dok ponovno nisam kupio baterije za diktafon, a čim sam je ponovno čuo znao sam da je to moja priča; autobiografija i tekst posložili su se sami od sebe - rekao je Mile Kekin.

„Reno 4“ prvi je singl koji Mile Kekin planira objaviti na svom solo albumu koji bi trebao izaći krajem ove godine, a cijeli album razlikovat će se od svega što je do sada radio. Kako sam kaže, bit će to posveta njegovim uzorima; Dylanu, Springsteenu, Waitsu i drugim pjesničkim velikanima koji su na neki način obilježili njegov glazbeni put.

- Tematski će to biti moja intimna priča, bit će to pjesme o meni, a ne toliko o svijetu oko mene - zaključio je Mile. 

 

 

Komentara 2

LO
lojtra1
12:52 06.05.2017.

Koga je pak to briga? Ionako (kako sam navodi) nije naš, dakle nije niti sav svoj.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
21:32 06.05.2017.

ti si postal obična sramota od pjevača!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije