Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jubilarno

“Mi smo kao obitelj, u našoj redakciji nije bilo zaljubljivanja”

Dobro jutro, Hrvatska
Petar Glebov/PIXSELL
04.04.2012.
u 21:00

Emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” pošlo je za rukom održati se na malim ekranima već dva desetljeća. Svaki radni dan u najranijem terminu donose vijesti i tople ljudske priče. Tako važnu godišnjicu svakako je trebalo proslaviti

Emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” pošlo je za rukom održati se na malim ekranima već dva desetljeća. Svaki radni dan u najranijem terminu vrijedna ekipa donosi vijesti, ali i tople ljudske priče. Tako važnu godišnjicu svakako je trebalo proslaviti, a kako, dosjetila se Karmela Vukov-Colić.

Karmela je šefica

– Rođendan smo odlučili provesti u oslikavanju kućica za ptičice koje ćemo postaviti u svim TV-centrima iz kojih imamo redovita javljanja. Mi smo ranojutarnje ptičice pa odatle i ideja. Oslikane ćemo majice pak darovati gledateljima – kaže voditeljica HTV-a koja je u emisiji već 18 godina.

Najdulji period svog staža u emisiji provela je u paru s Mirkom Fodorom, zbog čega su postali pravi prijatelji. Fodor pak u svom stilu nadodaje: – Uvijek radim što mi Karmela zapovjedi. Ja sam njezin vozač, a sada i crtač.

Zanimljivih događaja bilo je napretek, a Mirko se posebno sjeća gostovanja jednog engleskog rockera.

– Karmela i ja vodili smo emisiju, a on je u drugom dijelu studija uključivao zvučnike u struju. Odjednom se čulo “bum” i gledatelji su mogli vidjeti Karmelinu i moju iznenađenu facu koja je pratila čovjekov let. Struja ga je toliko jako odbacila da je preletio preko studija. Na sreću, sve je dobro završilo – prepričava Fodor.

Braća i sestre

Davor Meštar i Blaženka Leib dio su ekipe od samih početka. Oboje složno kažu da im je najdraže kada njihove priče urode plodom. Prije dvije godine voditeljskoj ekipi pridružila se Melita Hrengek, koja radi u paru s Domagojem Novokmetom, a iako je ušla u već uhodanu ekipu, kaže da su je odlično prihvatili.

– Svi smo kao jedna velika obitelj, braća i sestre – kaže Karmela i dodaje da se nikad nitko u redakciji nije međusobno zaljubljivao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije