Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jako zahtjevna

Što će reći Meghan? Isplivali tajni detalji iz bivšeg braka

Foto: Reuters/Pixsell
1/11
30.10.2018.
u 10:21

Meghan je s bivšim suprugom potpisala ugovor u kojem se on obvezuje da će joj osigurati privatnog trenera i nutricionista koji bi glumici pomogli da se vrati u formu nakon trudnoće.

Američka glumica Meghan Markle, sada vojvotkinja od Sussexa, od svog prvog supruga Trevora Engelsona tražila je da potpiše ugovor u kojem se obvezuje da će joj platiti osobnog trenere i nutricionista u slučaju da dobiju dijete. 

Riječ je, piše Daily Mail, o neformalnom dokumentu koji je uključivao i detalje o skrbi zajedničkog djeteta. Njeni bliski prijatelji kažu 
kako je ovim dokumentom htjela osigurati sebi luksuz i htjela se što prije vratiti u formu u slučaju da rodi.

U ugovoru je, između ostalog, pisalo i kako joj Trevor mora osigurati dadilju, a ovakvi ugovori česti su kod celebrity parova u Hollywoodu. Meghan je u ugovoru tražila da se jasno podijele i dužnosti u kućanstvu i jasno je dala do znanja kako nakon poroda brzo mora biti fit.

U vrijeme kad su složili ovaj ugovor Meghan je postala jako popularna zbog serije "Suits" i bilo joj je jako važno da se ne udeblja previše i da se brzo vrati u formu.

Ključne riječi

Komentara 14

AV
avalon22
10:48 30.10.2018.

Može li proći jedan dan bez vijesti o njima dvoje?!?

DO
domagoj1492
12:30 30.10.2018.

bljak

MN
Mister No
10:56 30.10.2018.

Princ je second hand batica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije