Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posvajanje

Ove poznate osobe pružile su ljubav i dom nezbrinutoj djeci

Foto: pixsell
1/5
30.10.2018.
u 08:24

Pjevač Sergej Ćetković svojim djevojčicama Loli i Mili od početka govori da su ih on i supruga Kristina rodili iz srca

Prije godinu dana blogerica i influencerica Ella Dvornik postala je majka djevojčice Balie Dee. Bilo joj je 26 godina kada je sa svojim zaručnikom Charlesom Pearceom zasnovala obitelj. Ovih dana Ella, čini se, razmišlja od proširenju obitelji.

Mogla bih imati još 100 biološke djece, kako kaže, no kći Dine Dvornika razmišlja o posvajanju. Ako se odluči na taj potez, Ella neće biti jedina poznata majka posvojiteljica.

– Charles i ja smo puno razgovarali i baš bismo voljeli nekoga kome trebamo – objasnila je Ella svoje razloge za posvajanje i dodala da je jedino čega se boji birokracija.

A u koštac s birokracijom prije više od 15 godina uhvatila se i Milanka Opačić. Bivša SDP-ova zastupnica danas 17-godišnju kćer posvojila je kao samohrana majka. Roditeljstvo nije planirala, a Lana joj se jednostavno dogodila nakon sudbonosnog susreta u Nazorovoj, kamo je povremeno dolazila igrati se s napuštenom i nezbrinutom djecom.

– U početku smo se igrale same u parku, a kad smo se malo bolje upoznale, vodila sam je vikendom u šetnju gradom. Mislim da smo se izabrale međusobno i da je s djecom isto kao i s odraslima: proradi neka kemija, nađete se zajedno i uvučete jedno drugome pod kožu? Dogodio se osjećaj međusobnog pripadanja. Na neki način me Lana “nagovorila” da je posvojim” – istaknula je svojedobno Opačić u jednom intervjuu.

Čari posvajanja na svojoj koži osjetili su Goran Višnjić i njegova supruga Eva, koji već dugi niz godina žive u Americi. Višnjići su silno željeli dijete, no to im nije polazilo za rukom. U svibnju 2007. godine posvojili su malenog Tina, kojem su tada bila samo tri tjedna. Dječaka su krstili u hrvatskoj crkvi svetog Ante u Los Angelesu, a ime su mu nadjenuli po pjesniku Tinu Ujeviću.

Prinova u obitelji posebno je razveselila Ivanine roditelje, Branku i Antuna Vrdoljaka, koji su na krštenje unuka stigli iz Zagreba. Četiri godine poslije je par dobio još jedno dijete uz pomoć surogat-majke. Na svijet je stigao sinčić Vigo, a nakon dva dječaka supružnici su 2013. godine odlučili posvojiti i djevojčicu Sofiju Vivien. Osim Sofije, Višnjić ima i 11-godišnju kćer Lanu Lourdes, koju je dobio tijekom afere s Mirelom Rupić. Posvojene djevojčice unijele su neopisivu radost i u život crnogorskog pjevača Sergeja Ćetkovića i njegove supruge Kristine. Ćetkovići su roditelji devetogodišnje Lole i sedmogodišnje Mile, a pjevač ističe da mu nije drago kad mu netko kaže da je svoje miljenice posvojio.

– Osjećam se kao njihov biološki roditelj. Ono što mi njima uvijek govorimo i što one dobro znaju jest to da su ih mama i tata rodili iz srca. Nije roditelj onaj tko rodi dijete, već onaj tko se o njemu brine – izjavio je Sergej, kojem su upravo kćeri poslužile kao inspiracija za crtani film “Lola i Mila”.

 

 

Komentara 30

MO
modovisisajteMaraschino
09:05 30.10.2018.

i moja sestra i šogor su išli usvojiti dijete jer vlastito ne mogu imati... prošli su tonu papirologije i onda su joj rekli da može posvojiti jedino bolesno dijete. i tada su pristali i na to. i opet su prošlii tonu papirologije da su im na kraju rekli da ne ispunjavaju uvjete (oboje su zaposleni, stambeno situirani). a onda su od papirologije ona i muž spremili jednu "podeblju" plavu kovertu i usvojili su zdravu trogodišnju djevojčicu bez puno čekanja.....

Avatar dpejakovic
dpejakovic
09:39 30.10.2018.

Je li i Milanka dobila preko veze kao što je njen stranački kolega Mirando Mrsić u Sisku preko veze (bivša ravnateljica socijalnog) dobio djecu? Ni ovaj segment društva nije pošteđen korupcije.

PA
pax5
09:16 30.10.2018.

Najžalosnije da čitamo da ima korupcije i posvojenja djece preko veze......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije