Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bili su bliski

Massimo Savić shrvan zbog iznenadnog gubitka: 'Toliko toga smo prošli, zauvijek ćeš biti u mom srcu'

Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/6
13.03.2021.
u 13:11

- Možda ta sjećanja pomognu proći kroz ovo razdoblje tuge. Pozornicama će faliti svjetlosni sjaj kakav si samo ti znao stvoriti. U mom životu će faliti sjaj kojeg si u njega, kao suradnik i prijatelj, unosio svih ovih godina. Falit ćeš zauvijek - stoji u objavi na Massimovoj službenoj stranici.

Glazbenik Massimo Savić sa svojim je pratiteljima na društvenim mrežama podijelio tužnu vijest. Massimo je izgubio velikog prijatelja, redatelja rasvjete Renu Raosa, od kojeg se oprostio emotivnom porukom na Facebooku.

- Reno je moj i naš prijatelj. Neću namjerno napisati bio jer u srcu će to zauvijek biti. Toliko toga smo prošli zajedno... Možda ta sjećanja pomognu proći kroz ovo razdoblje tuge. Pozornicama će faliti svjetlosni sjaj kakav si samo ti znao stvoriti.
U mom životu će faliti sjaj kojeg si u njega, kao suradnik i prijatelj, unosio svih ovih godina. Falit ćeš zauvijek - stoji u objavi koju je potpisao s 'Tvoj Max'. Uz nju je objavio i zajedničku fotografiju na kojoj poziraju zajedno i koja je dokaz koliko su bili bliski.

Foto: Facebook/TS Auris

Inače, Massimo je nedavno obožavatelje iznenadio i rijetko viđenom fotografijom sa suprugom Eni.  Povodom Dana žena pozirao je sa suprugom, a fotografiju podijelio na svom Instagram profilu. "Draga gospodo, na ovaj, a onda i svaki drugi dan, sjetimo se da nas sve, u našim životima ključne žene, čine boljima. Drage dame, sretan vam Dan žena. Hvala što uvijek dajete tako puno. U svim ulogama koje preuzimate", poručio je pjevač ispod fotografije.Massimo je vezu s Eni započeo još početkom devedesetih, a u braku su čak 30 godina. Posljednji put isto je učinio kada je objavio fotografiju supruge sa kćeri Mirne, a i tada je bio poseban dan - Valentinovo. "Svaki je dan - Dan ljubavi. Samo moje dvije ljubavi ne bi baš podržale ideju da na feedu osvanu svaki dan. Valentinovo je dobar izgovor. To je taj mali krug velikih ljudi koji je u mislima i srcu dok izvodim tu pjesmu. I uvijek. U svakom trenutku života mog", napisao je Massimo tom prilikom.

Foto: reuters

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar crazy_bat
crazy_bat
20:14 13.03.2021.

Jel taj čovjek nije imao obitelj, pa da pišete o Massimovom gubitku?

Avatar dragovič
dragovič
22:04 13.03.2021.

Da ste posten hrvatski medij naveli bi i Thompsonovu sucut ?!?!?!?

MI
michael29
18:54 13.03.2021.

Joj novinari vecernjeg prtala i vas SMRDLJIVI AVATAR zaboli nas k**** sto je on nekog izgubio.Vec lijemo krokodiske suze za njime. Nama ni u dzep ni iz njega i on ce pod zemlju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije