Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila obožavatelje

Naša manekenka pozirala potpuno gola tik pred porod: 'Čini se da mojoj djevojčici ništa ne smeta'

SU Magazine's 17th Anniversary Celebration
Foto: BDG/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
1/6
13.03.2021.
u 11:04

- 40 tjedana trudna i jedva čekam da svakog trena upoznam našu curicu. Činjenica da sam stalno u pokretu (a ja doslovno ne znam sjesti i biti na miru osim kad meditiram i radim pranayamu) izgleda da ne smeta mojoj bebici, kojoj se ne žuri izaći iz mojeg trbuha - napislala je Jasmina u objavi.

Manekenka Jasmina Hdagha (36) poprilično je iznenadila svoje pratitelje na Instagramu posljednjom objavom. Naime, Jasmina je objavila nekoliko fotografija kojima je dokumentirala svoju trudnoću na kojima potpuno gola pozira ispred ogledala. Posljednju od njih snimila je u devetom mjesecu trudnoće, tik pred porod.

"Odluka da rodite dijete je ogromna. Odlučujete da će vaše srce biti zauvijek van vašeg tijela i kucati za drugu osobu", napisala je Jasmina citat od Elizabeth Stone i potom dodala: "40 tjedana trudna i jedva čekam da svakog trena upoznam našu curicu. Činjenica da sam stalno u pokretu (a ja doslovno ne znam sjesti i biti na miru osim kad meditiram i radim pranayamu) izgleda da ne smeta mojoj bebici, kojoj se ne žuri izaći iz mojeg trbuha".

SU Magazine's 17th Anniversary Celebration SU Magazine's 17th Anniversary Celebration Featuring DJ Snoopadelic (AKA Snoop Dogg) Hosted By Former Miss USA Via Sanchez Featuring: Jasmina Hdagha Where: Hollywood, California, United States When: 13 Aug 2017 Credit: WENN.com BDG/ZOJ /WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL
Foto: BDG/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Jasmina je bila jedna od naših najtraženijih modela i to ne samo u Hrvatskoj već i u svijetu. Prije 11 godina preselila se u Ameriku, točnije u Los Angelesu, gdje je nastavila svoj život daleko od očiju javnosti. Danas je osobna trenerica i bavi se jogom, a uskoro će se posvetiti i majčinstvu nakon što na svijet stigne djevojčica koju čeka s glazbenim producentom Jimom Kaufmanom.

Foto: reuters

Ključne riječi

Komentara 7

PU
paul-umpe
11:45 13.03.2021.

koje cvalje ovo je strasno

EP
Epil
13:36 13.03.2021.

Boze, kako je ruzna! Pa kome je ona manekenka? Za dizajnere donjeg rublja za majmune?

GG
gjeneroj@gmail.com
13:55 13.03.2021.

Čemu ovo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije