Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLOŽILO MU SE

Marko Grubnić: 'Presretan sam, vjenčat ćemo se ove godine'

Marko Grubnić i Momčilo Gurović
Foto: Instagram
1/4
23.01.2020.
u 19:08

– Vjenčat ćemo se već ove godine! No hajdemo prvo skočiti pa reći hop. Tako da sam jako sretan u životu. Jako volim svoj život i baš sam nekako blagoslovljen. Sve se nekako posložilo u mojem životu baš onako kako sam ja to htio – kazao je Grubnić

Marko Grubnić planira se vjenčati ove godine. Modni stilist ovu vijest potvrdio je u intervjuu za InMagazin, no nije želio otkriti o kome je riječ. 

– Vjenčat ćemo se već ove godine! No hajdemo prvo skočiti pa reći hop. Tako da sam jako sretan u životu. Jako volim svoj život i baš sam nekako blagoslovljen. Sve se nekako posložilo u mojem životu baš onako kako sam ja to htio – kazao je Grubnić i dodao da je u vezi pola godine.

– Ja se trudim. Tako je to već neko vrijeme. Nekako na život gledam pozitivno, ne s ružičastim naočalama, ali ja volim reći da medalja stvarno uvijek ima dvije strane. Ja uvijek gledam ovu sjajniju, vedriju, veseliju i meni nekako zbog toga dolaze u život samo lijepe stvari. Ja sam se jako ogradio od ljudi koji mi ne pašu, koji su negativni, koji znaju samo kukati i komentirati loše. To je u stvari najlakše, da ja sjedim pored tebe pa ti kukam cijeli dan, hajdemo mi radije nešto napraviti! – kazao je zaljubljeni Marko. 


Marko je prije mjesec dana proslavio 38. rođendan u društvu Momčila Gurovića, prijatelja od kojeg se ne odvaja posljednjih mjeseci.

– 3, 2, 1... Sretan mi rođendaaan... Iako već imam SVE što moj svijet čini savršenim, sada je prava prilika da mi i vi poželite nešto lijepo – napisao je tada Grubnić. 

Ključne riječi

Komentara 149

BR
bruno877
19:26 23.01.2020.

Ahahaha, Gurović! Bit će sretan!

5S
505.scrtom
19:33 23.01.2020.

O bože, pomozi,što smo ti mi skrivli da ovo moramo gledati

IM
Immanuell
19:22 23.01.2020.

Sudeći po slici, u budućem braku on će biti dama, znači on nosi vjenčanicu u svatovima. I on bu bil na porodiljnom kad zatrudni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije