Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potkrala se pogreška

Grubnić objavio fotku iz Pariza. Pratitelji: 'Ovo znam i ja napraviti u photoshopu'

Foto: Instagram Asos
1/5
31.12.2019.
u 09:43

Uz fotografiju na kojoj je nasmiješen, dok se u pozadini vidi Eiffelov, toranj napisao je "Sreća". No, nakon što je objavio fotku, fanovi su uočili dvije identične žene u kutu.

Stilist Marko Grubnić proveo je praznike u Parizu s prijateljem Momčilom Gurovićem i, kao što to često čini, preplavio je Instagram fotografijama s putovanja.

Uz fotografiju na kojoj je nasmiješen, dok se u pozadini vidi Eiffelov toranj, napisao je "Sreća". No, nakon što je objavio fotku, fanovi su uočili dvije identične žene u kutu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happiness... 🥰

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

 

No komentari nisu stali na tome.
"Ovo je Photoshop", 'Vidi se da je fotografija obrađena", "Ovo znam i ja napraviti u Photoshopu" samo su neki od komentara pratitelja.

Marko je ove godine, kao i prijašnjih, na fotografiji pozirao s mamom Brankom i tatom Veljkom i svojim kućnim ljubimcima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Precious moments... 🥰 #Family Merry Christmas everyone...💞 #Hohoho🎅🏼

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

 

"Želim vam svima prekrasno i mirno Badnje veče, ispunjeno ljubavlju, srećom i radošću. Sretan Božić od moje obitelji vašim", napisao je Grubnić ispod fotografije. Crvena i bijela boja dominiraju u božićnom uređenju Grubnićeva stana, a ukrasni detalj koji se odmah primijeti jest figura orašara.

Marko, javnosti poznat i kao ''modni mačak'', na svom Instagramu često objavljuje fotke mame Branke, ali tatu Veljka ne viđamo baš često.

"Da i tatu vidimo. Zgodan je, sličiš mu. Sretan vam Božić!" komentirali su Markovi pratitelji na Instagramu.

 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar AnteMostar
AnteMostar
10:46 31.12.2019.

Grubnić Čak Noris za photo shoop

UH
uhljebčina
11:46 31.12.2019.

zašto se ovaj lik skoro na svakoj fotografiji tako upadljivo ceri?

DU
Deleted user
11:27 31.12.2019.

Zar još radi Jugoplastika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije