Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVILA SE I NJEGOVA BIVŠA

Mario Valentić objavio snimke razrušenog doma iz Petrinje, s njim je i maloljetni sin

Foto: Instagram/Facebook
1/10
30.12.2020.
u 08:24

Bivši glumac i fitness trener Mario Valentić objavio je snimku iz kuće u rodnoj Petrinji koju je jučer pogodio snažan potres.

Sanacija. Još dva dana do Nove godine - kratko je opisao bivši glumac Mario Valentić prateće fotografije razrušenog doma u Petrinji. Na društvenim mrežama počele su mu pristizati poruke podrške i upiti treba li pomoć, a njegove snimke razrušenog grada nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Prikazi interventnih službi na krovovima kuća kao i štete od potresa obilaze Hrvatsku, a Valentić se u Petrinji našao s maloljetnim sinom Nikom.

Nakon potresa oglasila se i njegova bivša supruga Mirna Maras Batinić koja je pritom otkrila da je s Marijem u Petrinji i njihov sin. 

Foto: Daniel Pavlić

- Za sve koji pitaju, Niko je dobro... Hvala Bogu. Još je u Petrinji, uskoro se vraća u Zagreb. Srce puca doslovno... Drži se Petrinja, Sisak i svi ostali pogođeni gradovi - napisala je Mirna ranije na svom Instagramu, a njezin bivši suprug je objavama na društvenim mrežama zahvaljivao svima.

- Hvala svima ljudi. Izazovno je, ali dobro. Djelujemo - napisao je uz fotografije s obitelji i sinom na Facebooku, a poruke podrške su se nizale. - Hvala svima na dobroj volji za pružanje pomoći! - poručio je Valentić.

 

 

Komentara 13

AP
ante_pustinjak
09:33 30.12.2020.

karma je gadna stvar...

DO
domin777
15:24 30.12.2020.

Valentic je barem otisao u Petrinju, a BADRICKA iz svog toplog stana porucuje svima da pomognu njenim banijcima.Pa sta nije otisla dolje pomagati unesrecenima? Uprljala bi noktice? Trazi da se uplate novci ! Koliko je ona uplatila? Nula kuna !! Zasto ne prihvati u svoj luksuzni stan obitelj koja je ostala bez krova nad glavom ! Koja licemjerka !!!

PU
puniša
19:43 30.12.2020.

svijesno je doveo maloljetno dijete u moguču pogibeljnu situaciju..doveo ga da krci ruševine..Posla za pravobraniteljicu djece..Nego, gdje mu frend s treninga iz crkve? jadan ,boji se potresa...a tako su mi djelovali kao hrabar tandem..crkva, zvanje lifta, zvonjenje susjedima pa bris..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije