Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tata i pol

Mario Valentić: Niko je brz i kreće na plivanje, ali još samo guguće

'24. 05. 2010, Art interijeri, Zagreb - Mirna Maras Valentic i njen suprug Mario Valentic sudjeluju u dvoboju spolova. Natjecanje u zadacima; pranje, usisavanje, peglanje, parkiranje, uvlacenje konca
'Tomislav Miletic/PIXSELL'
01.12.2010.
u 20:45

Dok je jednoipolgodišnji sin s mamom Mirnom bolestan kod kuće, Mario se iskrao s dečkima van i predahnuo od silnih obveza

Mario Valentić za sebe kaže da ni prije braka s Mirnom Maras nije bio bećar pa mu izlasci ne nedostaju ni otkako je postao tata malome Niki. No zadnje dane ne spava baš najbolje pa mu je godilo muško društvo s kojim se iskrao u kino.

– Niko je boležljiv, ima upalu uha pa nam noći nisu najmirnije. Mirna je, priznajem, više od mene na nogama jer kad ga nešto zaboli, Niki je mamin zagrljaj najvažniji, a ja samo figuriram – ispričao je Mario o jednoipolgodišnjem sinu Niki i dodao:

– Inače, jako je brz, znatiželjan i stalno hoće u prirodu, ali još nije progovorio. Ako nastavi biti ovako aktivan, treba ga usmjeriti u neki sport, a uskoro kreće i na plivanje.

A kada nije s obitelji, Mario radi. Snimio je novogodišnje izdanje "Nad lipom 35" za Novu TV, a osim toga drži individualne treninge i ima poznate klijente, no čuva njihovu diskreciju.

Ključne riječi

Komentara 1

LE
leptirica11
21:10 04.12.2010.

Mario samo ti smiri hormone...i budi što više kući sa svojom lijepom ženom i bebačom...nauči nešto iz estradnih slobodnih brakova...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije