Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIDRUŽILA SE

Marijana Batinić poslala znakovitu poruku pobornicima zabrane pobačaja: 'Nije srednji prst, ali...'

Foto: Instagram
1/5
19.06.2020.
u 19:04

- Nije srednji prst, ali je moja sloboda u odlučivanju o mom životu - napisala je Marijana pokraj fotografije na kojoj pozira raširenih ruku. Inače, voditeljica RTL-a sa suprugom Matejem Pašalićem čeka drugo dijete

Voditeljica Marijana Batinić pridružila se brojnim poznatim Hrvaticama koje su na društvenim mrežama reagirale na izjave Nine Raspudića, Miroslava Škore i drugih političara o pobačaju i silovanju. Marijana nije pokazala srednji prst, ali je na Instagram Storyju postavila jednako znakovitu objavu. 

Foto: Instagram screenshot

- Nije srednji prst, ali je moja sloboda u odlučivanju o mom životu - napisala je Marijana pokraj fotografije na kojoj pozira raširenih ruku. Inače, voditeljica RTL-a sa suprugom Matejem Pašalićem čeka drugo dijete. 

Podsjetimo, prva koja je na društvenim mrežama pokazala srednji prst bila je osječka dogradonačelnica Žana Gamoš, a oglasile su se i voditeljice i novinarke Tatjana Jurić i Danka Derifaj, koja je podigla veliku pozornost oštrim riječima. 

1/11

- Muškarci nas uzeli u usta i ne puštaju. Popi**** sam. Odj**** više od moje maternice i moje pi***, isto tako i od onih moje prijateljice, kolegice, majke, kćeri ili bilo koje druge žene. Ima da nas pustite na miru i poštujete - napisala je Derifaj. 

Jučer je mnoge iznenadila i podrška bivše predsjednice Kolinde Grabara Kitarović, koja je također Škori pokazala srednji prst. 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 22

MO
mali_od_lekarke
19:11 19.06.2020.

Sve pet, ali pokazivanje srednjeg prsta i mahanje ručicama ne može sakriti golu činjenicu da se radi o podržavanju ubijanja i komadanja male djece u utrobi majki. Ali to znate i sami.

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
19:34 19.06.2020.

Prijetvorni liberali su sebične protuhe, oni bi nekakve slobode, ali ne bi dali slobodu i prava drugima. Ovdje se radi o temeljnom pravu, pravu na život.

Avatar MK3
MK3
19:55 19.06.2020.

Sloboda izbora su cipele ili kad i sa kim imam intimni odnos - prebrza vožnja, alkohol za volanom i pobačaj nisu sloboda izbora o vlastitom životu nego brutalna neodgovornost pram tuđim životima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije