Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro raspoložena

Naša radijska voditeljica s osmijehom odgovara na šuškanja o prekidu

Foto: Danijel Galić
1/4
19.06.2020.
u 17:11

S velikim osmijehom i dobro raspoložena Ivana Mišerić odradila je snimanje za novu ELFS-ovu kolekciju „Power of difference“ za ljeto 2020.

U gradskim kuloarima sve se više šuška o prekidu radijske voditeljice Ivane Mišerić i poduzetnika Sandra Mura, a lijepa Ivana o ovoj temi još se nije oglasila u javnosti. Ako i ima ljubavnih problema, na njoj se to ne vidi jer s velikim osmijehom i dobro raspoložena odradila je snimanje za novu ELFS-ovu kolekciju „Power of difference“ za ljeto 2020.

– Empatijom pobjeđujemo, razumijevanjem podržavamo! Sve ljude! Razlikujemo se po idejama, vjeri, željama, uvjerenjima, izgledu, politici, boji kože, jeziku, nacionalnosti, seksualnom opredjeljenju, ambiciji, humoru, statusu, bogatstvu… Toliko razlika, a svi smo ljudi. Poštuj dovoljno sebe kako bi poštovao i drugoga – kaže Ivana Mišerić.

1/8

- Svakodnevno u medijima pratimo što se događa u SAD-u. Masovnom pokretu Black Lives Matter priključili su se i globalni brendovi, influenceri, javne osobe. Cijelim svijetom na stotine tisuća prosvjednika i aktivista maršira protiv rasizma i policijske brutalnosti. Ljudima je očito dosta nepravde, licemjerstva, privilegiranost većine pa su se odlučili boriti za novi poredak u svijetu pokošenom krizom uzrokovanom virusom COVID-19. Lipanj je i inače mjesec u kojem slavimo ljubav; i to onu čistu, nepatvorenu, koja ne poznaje granice i slavi različitost. Takva je i naša kolekcija; stvarna srcem za različite ljude, različitih karaktera, potreba, svjetonazora, izgleda, boje kože, spolnog opredjeljenja… Važno je samo da im se sviđa i da je nose s ljubavlju – ističe Aleksandar Šekuljica iz ELFS-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije