Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zimska idila

Marija Husar Rimac pohvalila se rijetkom fotografijom starijeg sina, ali i novom frizurom

Foto: Instagram
1/6
11.12.2021.
u 13:28

Iako rijetko pokazuje starijeg sina Ivana, sada je bila prava prigoda stoga je podijelila svoju zimsku idilu.

Zagrebačka glazbenica Marija Husar Rimac (46) oduševila se snijegom koji je pao u Samoboru gdje živi sa svojom obitelji. Ona i sin Ivan iskoristili su prigodu i izradili snjegovića u dvorištu, a ponosna mama morala je sreću podijeliti s pratiteljima. 

Iako rijetko pokazuje starijeg sina Ivana, sada je bila prava prigoda stoga je podijelila svoju zimsku idilu.

"Uspjeli smo prije nego se otopi snijeg. Koja radost! Naši snjegovići. Nadam se ne i zadnji ove godine", poručila je uz fotografije i videa koje je objavila u Instagram storyju.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Prije četiri dana glazbenica se pohvalila i najnovijom firzurom. Naime, ošišala je šiške. 

"Ja koja sam uvijek imala kose za tri glave sad se ne mogu time pohvaliti. Nakon poroda mi se kosa dosta prorijedila i nakon dugog promišljanja pale su šiške", opisala je fotografiju na kojoj nema ni trunku šminke. U komentarima se odmah javila njezina prijateljica i kuma Nina Badrić.

"I da ti padne još pola kosa ostat će ti taman kolko je imaš", našalila se.

Glazbenica i njezin suprug Vjekoslav Rimac na početku ove godine dobili su najbolji poklon od svih, sina Nika. Poznati par je u skladnom braku već 11 godina.

VIDEO>>Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine: "Ovo je van svake pameti! Pa ovu emisiju gledaju i djeca. Dno dna!"

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Shizo
Shizo
14:57 11.12.2021.

Kre,kre;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije