Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke roditeljima

Marija Borić Jerneić dobila drugo dijete s poznatim HDZ-ovcem, djevojčici su dali ovo ime

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/16
02.10.2023.
u 14:30

Glumica Marija Borić Jerneić i njezin suprug, istaknuti HDZ-ovac Branimir Jerneić, postali su roditelji djevojčice Rite. Malena je stigla na svijet u 9.32, s 3570 grama i 49 centimetara.

Glumica Marija Borić Jerneić rodila je drugo dijete. Marija i njezin suprug, istaknuti HDZ-ovac Branimir Jerneić, postali su roditelji djevojčice Rite. Malena je stigla u 9.32, teška 3570 grama i duga 49 centimetara.

Inače, Marija i Branimir vjenčali su se 2019. godine, a godinu kasnije dobili su sina Roka. Vjenčanje ovog para odvilo se u  bajkovitom Wedding Resort Corberon u selu Mačkovec nedaleko od Zaprešića, gdje je na svadbenom slavlju uživalo njihovih 150 gostiju. Vjenčanje je bilo privatno, a na njemu su bili i brojni poznati uzvanici, kao što su Sandra Perković, Ana Maras Harmander i drugi.

Branimir Jerneić od 1995. član je HDZ-a, a od 2004. do 2008. bio je pomoćnik tadašnjeg ministra Božidara Kalmete te zatim savjetnik Olega Butkovića.

VEZANI ČLANCI

Dodajmo i da je Marija jednom prilikom ispričala kako usklađuje posao i obiteljske i majčinske obveze. 

– Imam dobru infrastrukturu. Moj posao je specifičan – kada su probe, onda sam aktivna kroz jutro i večer, a predstave su isključivo večernja priča. Tu je muž, moja majka i moje sestre. Da njih nema, ne bih ja to tako mogla, ali ovako sam baš opuštena i zahvalna na tome – ispričala je jednom prilikom.

Podsjetimo, glumica je otkrila da je trudna krajem travnja tijekom gostovanja u podcastu Lane Gojak Bajt "Mame kod Lane". Marija je tada govorila o temi poroda i majčinstva, a kao šlag na tortu otkrila je lijepe vijesti.

Glumica inače ne voli odavati detalje iz svojeg privatnog života i rijetko objavljuje fotografije sa suprugom. Zna se i da je iz Zagreba zbog obitelji preselila u  Zagorje, a u glavni grad često dolazi zbog posla i prijatelja. 

VIDEO Željko Bebek otkrio kako mu je menadžer grupe Kodeks popravio zube: 'Sjajni ste, ali nerado vas gledaju'

 

Komentara 2

DU
Deleted user
17:51 04.10.2023.

Što je to toliko važno naglasiti kako je njen muž HDZ-eovac?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije