Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde pjevaju

Mare Milin dobro pjeva dok je u kadi, a Željko Pervan lijepo fućka

'zvijezde44_nnn_ekr_080310'
Foto: 'Photoshop'
1/4
08.03.2010.
u 17:45

Pjevači amateri priznali da se jako boje svoga prvog javnog pjevačkog nastupa u subotu navečer.

Četvrta sezona HTV-ova showa “Zvijezde pjevaju” počinje u subotu, a osam raspjevanih parova već tjednima uvježbava note za prvi nastup. Među amaterskim pjevačima našla se šarolika ekipa, pa ćemo tako za mikrofonom vidjeti glumicu Anu Vilenicu i njezina učitelja Jacquesa Houdeka, voditeljicu Tamaru Loss i Marka Tolju, modnog producenta Viktora Dragu i Natali Dizdar, komičara Željka Pervana i Maju Blagdan, voditelja Davora Meštrovića i Žanamari Lalić, fotografkinju Maru Milin i Đanija Stipaničeva, glumicu Ines Bojanić i Giuliana, te voditelja Borisa Mirkovića i njegovu mentoricu Mariju Husar Rimac. Svi "amateri" priznali su kako imaju veliku tremu jer im je pjevanje do sada bila prava nepoznanica.

– U životu nisam pjevala. Nikada! Dobro, možda jedino u kadi, ali to je to – rekla je Mare Milin, a slično se u ulozi profesionalnog pjevača osjeća i Željko Pervan.

– Mislim da će Maja morati ponijeti dio tereta. Ponekad, slušajući nju na probama, pomislim da je možda najbolje da samo fućkam – rekao je komičar i dodao kako će ipak dati sve od sebe i ići na pobjedu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije