Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijala pratitelje

Maja Šuput objavila novi urnebesni video sinčića Blooma: 'Je l' se on to meni fino narugao na kraju?'

Foto: Instagram
1/18
17.12.2023.
u 12:10

Naime, Bloom je pozirao na snimanju i porušio posložene poklone za potrebe snimanja, a mama ga je nakon toga nešto upitala.

Pjevačica Maja Šuput objavila je novi video na svom Instagram profilu, a glavna zvijezda snimke je opet njen sinčić Bloom. Video je nasmijao sve njene pratitelje. Naime, Bloom je pozirao na snimanju i porušio posložene poklone za potrebe snimanja, a mama ga je nakon toga nešto upitala. 

''Bloomić kako se mama smije na televiziji?'' pitala ga je Maja. Bloom ju je pogledao pa se nasmijao njišući glavom. Šuput je uz video napisala: ''Je l' se on to meni fino narugao na kraju?''. Dodala je i emotikone koji umiru od smijeha. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Pjevačica nikada nije krila kolika joj je podrška u svemu što radi majka Danica Šuput, a svake godine iznova javno joj na svom Instagram profilu emotivno čestita rođendan. To nije propustila napraviti ni ove godine pa je nedavno objavila zajedničke fotografije Danice i malenog Blooma, a na jednoj im se pridružila i Maja.

''Sretan rođendan najdražoj mami i baki. Da nam budeš zdrava, vesela i sretna još sto godina! Volimo te najviše na svijetu'', napisala je u opisu. A svu pažnju ukrao je preslatki video Blooma koji se igrao u svom autiću i pjevao baki Danici, a na kraju videa poslao joj je i pusu.

VEZANI ČLANCI:

Pratitelji su se u komentarima pridružili lijepim željama, a neki su se osvrnuli i na to koliko Maja sliči svojoj mami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Podsjetimo, otac pjevačice preminuo je 2018. godine nakon borbe s teškom bolesti, a u intervju koji je dala za Avaz nekoliko mjeseci nakon tatine smrti pričala je o očevoj bolesti i kako joj je kraj te 2018. godine bio iznimno težak.

- Moj tata je u posljednjih 16 godina bio abnormalno bolestan, a u posljednje tri nije se ni micao ni govorio. Mnogo je gore, vjerujte, gledati nekoga u takvom stanju. Ovako znate da je otišao na ljepše mjesto, da ne mora jesti na cjevčicu. Njegov odlazak bio je znak da on više ne pati. Ono što sam proživjela u posljednje tri godine, ne bih poželjela crnom neprijatelju. Da je bila nesreća, sigurno bih skrenula s uma. Ovako smo svakog dana bili spremni da se to može desiti, ma koliko nikad nisi spreman – rekla je i dodala:

GALERIJA Zvijezda 90-ih snimljena kako prodaje kuhani grah i puricu s mlincima na Dolcu

1/17

- Kraj 2018. bio je veoma težak. To su bili munje i gromovi. A više posla neko ikad. Slomim nogu i otac mi preminuo. Radim s gipsom na nozi i onda odlazak oca. Uzela sam deset dana slobodno, bila sam prazna i tupa tih dana, a onda sam počela raditi, jer čovjeku bude lakše kad radi, da ne razmišlja o tim stvarima. Mislila sam da neću izdržati. Maja često kaže kako joj je najdraže čuti kada joj kažu kako njezin sin Bloom, kojem je šest mjeseci, nalikuje na djeda Borisa, a upravo to joj obožavatelji često pišu ispod fotografija njezinog sina i većina je složna kako maleni Bloom ima isti osmijeh i oči kao i djed Boris.

VIDEO Miša Grof: Unuku nisam vidio od pogreba mog sina, a iz kuće nisam izašao više od godinu dana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije