Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi dečko

Maja Šuput opet ljubi, pogledajte tko je osvojio njeno srce

Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/7
15.11.2017.
u 16:13

Pjevačica je u vezi s hotelskim menadžerom Nenadom Tatarinovoim u kojeg se zaljubila ovo ljeto.

Pjevačica i članica žirija "Supertalenta" Maja Šuput opet je zaljubljena, piše Glorija. Majino srce osvojio je hotelski menadžer Nenad Tatarinov kojeg poznaje dvije godine, a zaljubili su se ovo ljeto.

- Šibenik mi je idealna baza jer su blizu Zadar i Split, a kad sam čula da je ondje otvoren atraktivan novi hotel, brže-bolje sam rezervirala sobu - rekla je Maja u intervju. Kada je prvi put došla u D-Resort Šibenik ovaj naočiti 34-godišnjak osobno je dočekao Maju kao VIP gošću. 

Nenad je Puljanin s ruskim korijenima, a karijeru je počeo u Nacionalnom parku Brijuni. Diplomirao je na Fakultetu za menadžment u turizmu i  ugostiteljstvu u Opatiji, a studirao je menadžment i u Trstu, a sada je uspješan menadžer u šibenskom D-Resortu. 

1/10

Komentara 15

PU
Pukovnik
16:29 15.11.2017.

Osvoji onaj koji plati.

DU
Deleted user
21:32 15.11.2017.

Kaj je ovo na slici Maja Šuput? Joj kak se promjenila :::))

BM
branko.mihalic1
20:21 15.11.2017.

ko nije ili da više haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije