Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je tu glavni?

Govor tijela otkriva kakav je zapravo odnos Trumpa i obožavane kćeri

Foto: Reuters/Pixsell
1/4
15.11.2017.
u 15:02

Stručnjak za govor tijela Nick Morgan kaže kako su Ivanka i njen suprug Jared u javnosti staloženi i kako zapravo svojim ponašanjem daju do znanja da im se ne sviđa Trumpov nastup u javnosti.

Američki predsjednik Donald Trump i njegova kći i savjetnica u Bijeloj kući Ivanka Trump imaju posebnu vezu. Njihov odnos je kompleksan, a Trump je  u nekoliko prilika imao zbilja neprimjerene komentare o svojoj kćeri.

Njihovi nastupi u javnosti se sasvim razlikuju, dok je Trump bombastičan i eksplozivan, Ivanka je uvijek odmjerena i staložena. Oni su pravi primjer javne osobe, uvijek su staloženi i Trump bi se trebao ugledati na njihStručnjak za govor tijela Nick Morgan za Bustle kaže: Ivanka i njen suprug Jared Kushner su u svom pojavljivanju u javnosti samozatajniji od Trumpa čija osobnost mora biti dominantna gdje god se pojavi.

Promatrajući ih više i proučavajući njihov govor tijela, počeo sam uviđati kako svojim ponašanjem Ivanka i Jared više negiraju Trumpa nego što mu zapravo dozvoljavaju da dominira. Meni Ivanka i Jared izgledaju kao bjegunci, kao da se skrivaju. Takvo ponašanje u konačnici rezultira velikim kontrastom između njih i predsjednika - veli Morgan.

Ništa bolji nije ni govor tijela Ivanke i Melanie Trump. Jasno se vidi da Melani svojim gestama, držanjem ruku prekriženih želi poručiti Ivanki drži se dalje od mene. Dok Ivankin govor tijela u blizini pomajke govori da je ona dominanta i neka se Melania ne pretvara da tome nije tako. 

1/16

Komentara 7

DU
Deleted user
15:17 15.11.2017.

koje su ovo jeftini pokušaji medijskog Soroševog zatupljivanja

DU
Deleted user
16:23 15.11.2017.

Kad pročitam ovakav jeftini, amaterski pamfletić, moj govor tijela je trk na wc, obrišem s VL i pustim vodu...

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
15:48 15.11.2017.

A zbilja nemate pametnijeg posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije