Naslovnica Showbiz Estrada

Tajčin suprug izgubio je bitku s opakom bolešću

Matthew Cameron ove je veljače je doznao da ima rak pluća i unatoč hrabroj borbi i velikoj podršci obitelji, nije uspio dobiti bitku
14. studenoga 2017. u 19:17 32 komentara 44067 prikaza
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/3

Matthew Cameron, suprug Tatjane Matejaš Tajči izgubio je bitku s rakom pluća. 

Tony Cetinski NAKON NESREĆE Cetinski se emotivnom fotografijom obratio prijateljima

– Više ne trpiš bol. Sada si doista slobodan. Mi ćemo izvući snagu i radost iz svega što si nam pružio – napisala je pjevačica na svom Facebooku uz ovu objavu stavila i emotivan video koji je njihov sin Dante napravio za Matthewov rođendan ove godine. 

 

 

Ispod objave, prijatelji i članovi obitelji izrazili su joj sućut i poručili kako je njena obitelj u njihovim mislima i molitvama. Da boluje od raka, Matthew je doznao ove veljače. 

– Vodio sam zanimljiv i uzbudljiv život koji će, sudeći prema riječima onkologa, uskoro biti gotov. Ali ne brinite, zaključio sam kako sam u svojih 46 godina proživio već pet života ispunjenih ljubavlju, smijehom, avanturama, srećom i poslom. Ne predajem se, još uvijek sam osoba puna života i  planiram se boriti protiv raka kako god znam. Imam peti stadij raka od kojeg najčešće obolijevaju nepušači – napisao je tada Matthew.

Obitelj nije klonula duhom i iskušane su sve metode liječenja i u nekoliko navrata izgledalo je da se Matthewova zdravstvena situacija popravlja. Nažalost, na kraju je izgubio borbu s ovom opakom bolešću. 

Tatjana i Matthew upoznali su se 1998. godine u Americi, a upoznao ih je Matthewov brat. Vjenčali su se godinu dana kasnije, a u braku su dobili tri sina – Dantea, Evana i Blaisea. Zajedno sa sinovima bračni par je 15 godina putovao Amerikom i održavali su besplatne duhovne koncerte. Kada su sinovi počeli sa srednjoškolskim obrazovanjem, prekinuli su s turnejama, no Tajči je i dalje nastupala. 

Višak kilograma Bio je najveći zavodnik Hollywooda, a sada je neprepoznatljiv Tajči Povratak poslu Tajči opet nastupa: Smijem se, ali plačem iznutra O zlostavljanju Tajči: Nisam se mogla zaštititi od pohlepnih i moćnih muškaraca