Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pratitelji se odmah javili

Maja ponovno iznenadila fanove fotkom, u ovakvom izdanju ju ne viđamo često

Foto: Instagram screenshot
1/10
05.08.2020.
u 18:15

Nakon što se pohvalila da uživaju u predivnom Dubrovniku, sada je s pratiteljima podijelila da su posjetili Velu Luku.

Pjevačica Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinov ljetuje posljednjih dana ljetuje na jadranskoj obali i hvali se atraktivnim fotkama s mora.

Nakon što se pohvalila da uživaju u predivnom Dubrovniku, sada je s pratiteljima podijelila da su posjetili Velu Luku. 
Pjevačica je objavila novu fotku na kojoj je odjevena u kratku suknju koja je naglasila njezine vitke noge. U ovakvom, gotovo sportskom izdanju ju ne viđamo često. Mnogi su to odmah primijetili pa su joj pisali pozitivne komentare.

Foto: Instagram screenshot

“Ne, to nije Maja, to je Miss Vele Luke”, “Ljepoto”, “Kao djevojčica”, “Divna si”, “Slatkica”, “Jako si lijepa”, samo su neki komentara obožavatelja. 

Podsjetimo, Maja je u nedavnom intervjuu za Večernji list kazala kako se u karanteni udebljala četiri kilograma, no to ju nimalo ne smeta. - Udebljala sam se četiri kilograma, ali nemam grižnju savjesti prvi put u životu jer nisam išla ni pjevati ni u teretanu i morala sam nešto dobiti. S druge strane hedonist sam i nemam grižnju savjesti zbog dobrih stvari, imam je samo kad napravim nešto, a ispadne loše. Svom sam mužu sad i bolja jer kaže da sam ženstvena s oblinama koje sam poprimila pa tako da – svako zlo za neko dobro - kazala je pjevačica. 

Ključne riječi

Komentara 3

PI
Piksy
11:29 06.08.2020.

Joj ona i ona njena frendica modna mackica..dvije hodajuce plastike..grozote..brrr

BO
BoyX
06:45 06.08.2020.

Sto ima lijepog u toj nametljivoj plastici?

DU
Deleted user
19:36 05.08.2020.

maja usput

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije