Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitke

Stigla potvrda sretne vijesti! Stiže prinova u obitelj poznatog para

Foto: Instagram/Wanda Nara
09.01.2019.
u 09:54

S atraktivnom Slovenkom Luka već ima jednogodišnjeg sina Vala koji se neopisivo raduje braci ili seki.

Velika sreća vlada u obitelji Luke Šulića i njegove supruge Tamare. Naime, sredinom godine njihova malena obitelj postat će bogatija za još jednog člana. – Istina je, potkraj lipnja dobit ćemo drugo dijete – potvrdio je slavni violončelist za Story.

S atraktivnom Slovenkom Luka već ima jednogodišnjeg sina Vala koji se neopisivo raduje braci ili seki. Spol drugog djeteta roditelji još ne znaju, a i ne žele ga znati sve do porođaja. Kako kažu, bitno im je jedino da je beba živa i zdrava.

Sretnu vijest članovima obitelji obznanili su na Badnjak, a nedugo nakon toga objavom na Instagramu na kojoj poziraju sa sinčićem Valom dali su naslutiti da su ponovno u slatkom iščekivanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUKA ŠULIĆ (@lukasulicworld) on

''Tako sam sladak. Mama i tata opet su to učinili'', glasio je natpis na majici mališana iza kojeg su Tamara i Luka pozirali začuđenog izraza lica.

Mnogi su već tada shvatili što nam mladi supružnici žele poručiti pa nije dugo trebalo da čestitke obožavatelja počnu pristizati sa svih strana. Neki od njih komentirali su i kako je to najslađa najava prinove ikada.

Pogledajte i koje je sve zvijezde prinova razveselila u 2018. godini.

 

Ključne riječi

Komentara 4

ZA
Zagy154
12:30 09.01.2019.

autor vecernji,molim vas kako jednogodisnje dijete razumije da bu dobilo brata ili seku

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
10:15 09.01.2019.

Stigla potvrda sretne vijesti! Stiže prinova u obitelj poznatog para.............. pokušao sam provjeriti po čemu su poznati..... Bezuspješno.

AM
ante_maja
10:43 09.01.2019.

a tko je taj??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije