Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Don't look up'

Leonardo DiCaprio pokušao spriječiti scene gole Mery Streep u filmskom hitu

01.01.2022.
u 14:30

Njegov je argument bio da je Streep institucija i svojevrsno nacionalno blago američke filmske industrije te da bi upravo zato trebalo izbjeći scenu u kojoj se ona treba pojaviti bez odjeće.

Filmski kraj godine sasvim sigurno je obilježio Netflixov hit 'Don't look up', redatelje Adama McKaya. Naime, nakon što se na njega osvrnuo domaći politički vrh, društvene mreže su se užarile od komentara. O radnji se raspravljalo gotovo više nego o tome treba li u francusku salatu dodavati jabuke, no jedna od scena koja je u svijetu izazvala najviše pažnje je upravo ona završna. Naime, u njoj se legendarna Meryl Streep (72), koja u filmu igra predsjednicu, pojavljuje bez odjeće. Dakako, sve je tako snimljeno da se ništa eksplicitno ne vidi.

Ipak, sve je to navodno jako razljutilo glavnu zvijezdu filma Leonarda DiCaprija (47), koji je, pišu neki mediji,  odmah razgovarao s redateljem i tražio od njega da promijeni scenarij Njegov je argument bio da je Streep institucija i svojevrsno nacionalno blago američke filmske industrije te da bi upravo zato trebalo izbjeći scenu u kojoj se ona treba pojaviti bez odjeće.


Doduše, iako je želio zaštiti kolegicu, lini se da joj zaštita nije bila potrebna o čemu je McKay progovorio i za medije:
-  On na Meryl gleda kao na članicu filmske kraljevske obitelji, kao posebnu figuru u povijesti filma, objasnio je redatelj koji ipak nije uvažio glumčevu molbu.

Trostruka dobitnika Oscara i jedna od najvažnijih glumica današnjice nije javno komentirala ove napise. Ona se zbog uloga već skidala na filmu, a mnogi posebno pamte onu iz 1995. godine u sada već kultnim „Mostovima okruga Madison,“

Video: Najbolji trenuci dodjele Večernjakove ruže

 

Ključne riječi

Komentara 3

OZ
ozbiljan22
15:07 01.01.2022.

NIJE MERY, već MERYL STREEP.

DI
Diesel
19:18 01.01.2022.

Film je super, stil je malo onako kao "Forrest Gump", ali blaza verzija. U svakom slucaju, mozda najbolji film u 2021.

AD
adminka
15:48 01.01.2022.

Meryl ima uvijek tri ista gega i tei ista pokreta kojima stvari radi da su obične, nikada nisam u njoj vidjela ništa posebno. A Leo sve više slići na M.Branda dobiva široko ružno lice. ma ko ih šljivi, natukli su novac koji je nezamisliv za naše prilike i zabole ih za sve koji o njima išta misle.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije