Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična situacija

Lea Michele: Bilo mi je čudno snimiti scenu seksa u seriji Glee

Lea Michele
Pixsell
25.10.2011.
u 15:35

Glumici je bilo mučno kada je doznala da će s kolegom Coreyjem Monteithom snimati scenu seksa jer ga doživljava kao brata.

Dok je Rachel Berry u seriji "Glee" sretna što je spavala s dečkom Finnom Hudsonom, Lea Michele koja je u tinejdžerskoj seriji utjelovila lik Rachel nije bila nimalo oduševljena kad je doznala da će snimiti scene seksa s kolegom Coreyjem Monteithom.

 

– Bilo mi je jako nelagodno i čudno jer Coreyja doživljavam kao brata. Snimali smo u prostoriji u kojoj je bilo 20 ljudi, Cory se preznojio, meni je bilo mučno. Užas! – izjavila je za E! 25-godišnja glumica. Ipak, bila je zadovoljna kada je vidjela fotografije sa snimanja i svidjelo joj se kako ona i Corey izgledaju na njima.



Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije