Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer

Lamija Alečković i Ilija Jandrić dali otkaz na HTV-u! Idu na Al Jazeeru?

'ekran 25.05.2009. u Zagrebackom parku Maksimir Lamija Aleckovic novinarka HRTa. Photo:Antonio Bronic/Vecernji list'
'Antonio Bronic/Vecernji list'
16.05.2011.
u 15:02

Lamija Alečković cijeli se dan nije javljala na telefon, no s HTV-a je potvrđeno da je i ona danas potpisala sporazumni raskid ugovora

Balkansko sjedište najpoznatije arapske TV kuće Al Jazeere navodno će biti bogatije za još dva naša zvučna novinarska imena. Naime, u njihove redove trebali bi, kako tvrdi Index.hr, stići HTV-ovi novinari Lamija Alečković i Ilija Jandrić.

Ilija je potvrdio da je s HTV-om potpisao sporazumni raskid ugovora, što je potvrđeno i s HTV-a, no nije htio reći koji mu je sljedeći angažman. Lamija Alečković cijeli se dan nije javljala na telefon, ali s HTV-a je potvrđeno da je i ona danas potpisala sporazumni raskid ugovora.

U sjedištu Al Jaziree nisu htjeli komentirati pojačanja s HTV-a, ali ako se može vjerovati kuloarskim glasinama, i Ilija i Lamija uskoro bi se trebali preseliti u Sarajevo, gdje su smješteni uredi balkanske Al Jazeere.

Tamo ih očekuju već dobro poznata lica - Mirjana Hrga, koja će nakon pauziranja biti voditeljica na toj televiziji, te Goran Milić, glavni urednik. Milić je već neko vrijeme u Sarajevu i priprema početak emitiranja te je navodno upravo on zaslužan za transfer Lamije i Ilije na Al Jazeeru. Šuška se da bi još neki HTV-ovi novinari mogli prijeći u Milićeve redove, ali još nije poznato o kome je riječ.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
16:45 16.05.2011.

Kakva bitna vijest!Poput one:krava otelila tele sa slomljenom nogom!

VI
vidinvas
18:50 16.05.2011.

Oce li nosit burku pitanje je sad jer u hrvatskoj nije

OB
-obrisani-
19:06 16.05.2011.

Htjedoh reći \"vaspitanje\" umjesto hrv. odgajanje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije