Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preminuo psić

Kraljica tužna zbog gubitka ljubimca

Foto: Reuters/Pixsell
1/8
24.05.2021.
u 07:00

Kraljica Elizabeta doživjela je nenadani gubitak.

Kraljica Elizabeta (95) proživljava još jedan nenadani gubitak. Naime, nakon što je u veljači njezin pokojni suprug završio u bolnici zbog operacije srca, njezin sin princ Andrew nabavio joj je psića corgija kako bi joj pravio društvo. Međutim, prema pisanjima Daily Maila, petomjesečni psić Fergus uginuo je ovog vikenda i ostavio veliku prazninu u kraljičinom životu.

Princ je htio da kraljica ima društvo i ne bude usamljena u dvorcu Windsor, a nije nepoznato kako je kraljica ljubiteljica pasa i da je već imala nekoliko corgija. Srceslamajući odlazak dogodio se nakon manje od dva mjeseca od smrti voljenog supruga princa Philipa, a uzrok smrti malog četveronošca još nije poznat.

Foto: Reuters/Pixsell

Maleni Fergus dobio je ime prema ujaku s majčine strane, Fergus Bowesu-Lyonu koji je preminuo u Francuskoj tijekom Prvog svjetskog rata. Uz njega, ima još i corgija Muicka, nazvanog prema jezeru u Škotskoj Loch Muick.

Izvori za The Sun tvrde da je kraljica shrvana jer u teškom razdoblju nakon gubitka supruga psić joj je trebao donijeti utjehu i sreću, a sada se dodatno svi brinu kako će ovaj gubitak utjecati na njezino stanje. Prije Fergusa, uginuo je i njezin dugogodišnji ljubimac Vulcan kojeg je imala od 2007. godine.

VIDEO Albina se oglasila nakon ispadanja s Eurosonga

 

Komentara 12

MD
mala_domejana
07:12 24.05.2021.

Taj se gubitak nikako ne može mjeriti s gubitkom hrvatskog naroda koji je izgubio Večernji list, nekadašnju perjanicu hrvatskog novinarstva.

HU
Hulk
07:12 24.05.2021.

A da kraljici nađu jednog mladog dečkića da je utješi ?

Avatar tabadjija
tabadjija
09:11 24.05.2021.

Sigurno ga je vodila u setnju i kupila za njim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije