Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na euroviziji

Pogledajte kako su glasali gledatelji iz Hrvatske i kome su oni dali najviše glasova

Foto: Youtube screenshot
1/5
23.05.2021.
u 17:01

Gledatelji su Ukrajini dali osam bodova, Francuskoj sedam, a Finskoj šest. Švicarska, koja je od stručnog žirija diobila osam bodova - gledateljima se nije pretjerano svidjela, pa su im podijelili samo pet.

Obožavatelji Eurovizije iz Hrvatske, malo su drukčije glasali od stručnog žirija. Naime, oni su 12 bodova dali grupi Hurricane iz Srbije, no Italija je svejedno dobila visoki broj bodova, čak 10, piše eurovision.tv.

Foto: Screenshot/eurovision.tv

Gledatelji su Ukrajini dali osam bodova, Francuskoj sedam, a Finskoj šest. Švicarska, koja je od stručnog žirija dobila osam bodova - gledateljima se nije pretjerano svidjela, pa su im podijelili samo pet. Žiri je Islandu dao deset bodova, no gledatelji samo četiri. Ruska predstavnica slično se svidjela i gledateljima i žiriju - njihovi glasovi razlikuju se samo za jedan bod. Dva boda gledatelja dobio je Azerbejdžan, a Albanija - samo jedan. 

Podsjetimo, bodove stručnog žirija čitao je Ivan Dorijan Molnar, iz Informativnog programa HRT-a. Jedan bod dali smo Portugalu. Dva boda Litvi. Tri naša boda išla su Malti, a čak četiri Rusiji. Pet bodova dali smo Izraelu, a šest Francuskoj. Srbiji smo dali sedam bodova. Švicarska je dobila visokih osam bodova, a Island deset.

Ipak, najviše bodova dali smo Italiji, favoritima mnogih obožavatelja Eurosonga - bendu Måneskin s pjesmom "Zitti E Buoni", a ta pjesma je i pobijedila.

VIDEO Švicarskoj izmakla pobjeda, pobjednik ovogodišnjeg Eurosonga je Italija!

Ključne riječi

Komentara 3

JA
JadranSrbija
17:21 23.05.2021.

Hvala. Reci ne znace puno ali da je bilo obrnuto ja čvrsto verujem da bi i Srbija isto glasala za Hrvatsku.

AS
Asdren
17:49 23.05.2021.

Jebite se i vi Hrvati ( ne svi samo oni koji su poceli da mu L.... G.... srbima)

AA
aabbcc
17:39 23.05.2021.

Da vidjeli smo na evroviziji niko nije imao masku ni postovao mjere rastojanja, svatovi sa preko 4-tisuce zvanica i korona je dozivjela propast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije