Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne radi to često

Vukov Colić iznenadila pratitelje i pokazala dio svoga doma: 'Jedno od pet najdražih mjesta na svijetu'

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/11
26.09.2021.
u 14:25

Karmela je to odlučila promijeniti pa je pratiteljima dala mali uvid u svoju intimu i pokazala vlastitu kuhinju u kojoj nastaju slasna jela za koja recepte objavljuje na svom blogu 'Ciao Karmela'.

Jedna od omiljenih televizijskih voditeljica i od nedavno gastro blogerica Karmela Vukov Colić (53) na Instagramu često dijeli simpatične trenutke iz privatnog života, no rijetko kada pokazuje kako stvarno izgleda unutrašnje uređenje njezina doma.

Karmela je to odlučila promijeniti pa je pratiteljima dala mali uvid u svoju intimu i pokazala vlastitu kuhinju u kojoj nastaju slasna jela za koja recepte objavljuje na svom blogu 'Ciao Karmela'. 

Vukov Colić je uz fotku djelića kuhinje napisala: 'Ovo mi je jedno od pet najdražih mjesta na svijetu'. 

 

Čini se da se oko uređenja jako potrudila jer tu su drvene grede koje se spuštaju na 'šank', a on isto tako ima ulogu radne plohe. ispred njega su postavljene tri barske stolice, koje mnogi često koriste za brzi doručak. 

Na zidu se vide cigle, a sam dio iznad štednjaka obojen je crnom bojom i na njemu je ploča na kojoj na engleskom jeziku piše 'meals and Memories' ili u prijevodu na Hrvatski: obroci i uspomene. 

Inače, Karmela vodi emisiju ''Recepti svete Hildegarde'' na Laudato TV-u, glumi u predstavama, vodi svoj blog o putovanju, kuhanju i ručnom radu pod nazivom ''Ciao Karmela'', a objavila je i knjigu s receptima ''Kuharica života''.

VIDEO Ella Dvornik na TikToku prozvala bivše: "Tukao me i varao. I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih"

 

Ključne riječi

Komentara 9

ČS
Čuvaj se senjske ruke
15:58 26.09.2021.

Jel ona pogledala svoje fotografije?

SA
sani1
16:22 26.09.2021.

Poseban oblik preser.nga je kad ovakvi likovi u svom stanu izvjese slogane na engleskom jeziku. Bljak.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
15:18 26.09.2021.

Tocno se vidi koliko hvali HRT, puno su manje place kad prodajes "lijek" na nizerazrednim televizijama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije