Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Ecija Ojdanić družila se s roditeljima, pa otkrila što je od njih naslijedila: 'Nemjerljiva količina ljubavi i podrške'

Foto: Instagram
1/10
26.09.2021.
u 10:29

No, nakon što su mjere popustile, sve više se druži s njima pa nerijetko objavljuje fotografije s obiteljskih druženja.

Glumica Ecija Ojdanić tijekom pandemije nije puno posjećivala svoje roditelje, te je izbjegavala kontakte s njima kako bi ostali zdravi. No, nakon što su mjere popustile, sve više se druži s njima pa nerijetko objavljuje fotografije s obiteljskih druženja. 

"50 posto njene snage, 30 posto njegove pameti. Puno njihovog 'kvocanja'. Nemjerljiva količina ljubavi i podrške. Rezultat: ja ovakva Mama i tata", napisala je Ecija uz fotografiju na kojoj je pozirala s majkom Milenkom i ocem Petrom

 

Eciji je ,inače, početkom pandemije koronavirusa bilo jako teško jer roditelje koji žive u Kljacima nije vidjela 96 dana i prvi susret nakon dužeg perioda bio je jako emotivan za glumicu. Kad god stigne odlazi roditeljima, a u lipnju put je svratila do njih na ptovanjuu od Zadra do Čapljine.

 - Na proputovanju od Zadra do Čapljine, svratili smo do mame i tate. Malo se pomazili, ispričali, napravili vizitu po vrtlu, i bogovski ručali. Cviće je odlično, pomidore isto, paprike malo slabije. Koke nose jaja tako tako. Zdravlje stabilno. Bob sa sipom ispao fantastičan, kao i obično. Srića što se vidimo pregolema, kao i obično. - napisala je Ecija uz fotografiju s mamom i tatom. Njezini pratitelji na Instagramu primijetili su kako Ecija fizički jako nalikuje ocu, a ona se složila s tom tvrdnjom.

VIDEO Ella Dvornik na TikToku prozvala bivše: "Tukao me i varao. I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije