Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo na Vecernji.hr

Kako skinuti one najtvrdokornije 3 kile? Pogledajte što savjetuje trenerica Sanja Žuljević

Foto: VL
1/2
22.11.2018.
u 20:02

U četiri tematska videa trenerice koja je pomogla ljudima da skinu stotine kilograma doznat ćete sve o zdravom mršavljenju uz specifične treninge, nutricionističke savjete i vrlo važne vizualizacije.

Za sve koji žele zdravo mršavjeti, a nemaju vremena za “boot camp”,  na redu je druga emisija nastala u suradnji Večernjeg lista i portala Lee Zona vlasnice Sanje Žuljević, proslavljene trenerice iz Života na vagi!

U drugom videu pogledajte kako izgubiti one najtvrdokornije posljednje '3 kile viška', a više Sanjinih savjeta pogledajte na portalu Lee Zona

U četiri tematska nastavka, koje je Sanja sa suradnicima snimila za naš portal Vecernji.hr, naučit ćemo vas kako se riješiti loših navika, steći zdrave i nikada više nemati problema s viškom kilograma!

Naš miniserijal ''Male tajne velikih rezultata Sanje Žuljević'' dat će vam odgovore na pitanja o gubljenju kilograma i razbiti razne zablude. U četiri tematska videa trenerice koja je pomogla ljudima da skinu stotine kilograma doznat ćete sve o zdravom mršavljenju uz specifične treninge, nutricionističke savjete i vrlo važne vizualizacije. Videi su namijenjeni svakome – bilo da želite izgubiti kilograme ili jednostavno želite početi zdravije živjeti.

Pogledajte i prvu emisiju 'Male tajne velikih rezultata Sanje Žuljević'.

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
21:30 22.11.2018.

Kako skinut kile najtvrdokornijim Hrvatima, blokiraš mu račun, nabiješ ovrhu, deložiraš ga iz kuće ili stana, ne da se prepolovio nema ga, propuh.

Avatar ivo587
ivo587
22:53 22.11.2018.

večernji i dalje tupi..zaglavili su mentalno u glupostima i nema izlaza.

AL
alphazulu99
22:18 22.11.2018.

Ako imaju kilu. Najbolje je da odu svom lijecniku obiteljske medicine koji ce ih uputiti kirurgu, a kirurg ce operirati kilu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije