Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
previše alkohola...

K. Radivojević zbog pljuski izbacili iz restorana u New Yorku

katarina radivojević
Foto: pisell
1/5
26.01.2011.
u 14:41

Beogradska glumica pravoslavnu Novu godinu proslavila je u restoranu Euzkadi u New Yorku, čiji je vlasnik mladi Crnogorac. S vlasnikom je plesala i pila šljivovicu pa vidno pijana napravila nered, javlja beogradski Svet

Nema sumnje, beogradska glumica Katarina Radivojević odlično se provodi u New Yorku. Zvijezda “Najboljih godina” prema pisanju srpskog portala Svet opet je zbog svoje “strastvenosti” izbačena iz restorana. Naime, Katarina je pravoslavnu Novu godinu proslavila s prijateljima u restoranu “Euzkadi” u New Yorku, kojem je vlasnik mladi Crnogorac. S vlasnikom je plesala i pila šljivovicu pa je u jednom trenutku, posve pijana, počela raditi nered te je zbog toga čak izbačena iz restorana.

Naime, glumica je u restoran navodno došla već pred jutro, i to “mrtva pijana”. Izvor je za Svet ispričao da je počela pipati mladog vlasnika dok je plesala s njim. Usput je iz boce pila šljivovicu. Alkohol ju je ponio i oslobodila se pa je Crnogorcu, onako iz šale, “prilijepila” dvije pljuske. Ošamarila ga je i treći put, a tad se, tvrdi izvor, mladić razljutio i izbacio veselu glumicu iz restorana.

Medijske napise prokomentirala nam je i Katarinina prijateljica, glumica Marija Borić.

– Ružno mi je da se o tome piše čak i da se dogodilo, što sa sigurnošću ne mogu reći jer nisam bila tamo. Katarina je vesela i vedra osoba, a ako se incident i dogodio trebamo znati okolnosti. Ja ih ne znam, niti sam čitala novinske članke – govori Marija Borić štiteći svoju prijateljicu kojoj ovaj “nered” nažalost nije prvi.

U lipnju prošle godine izbacili su je i iz beogradskog Kluba književnika! Tamo je prvo razbila nekoliko čaša, a potom policiji prijavila osiguranje restorana da su je “šutirali” i “vrijeđali”. Međutim, u beogradskom Klubu književnika kazali su da je nisu udarali ni vrijeđali nego su je upozorili na neprimjereno ponašanje, a zatim i ispratilli do izlaza, što je potvrdila i policija.

Komentara 12

AU
autoritet
15:05 26.01.2011.

Zgodna curica, tko je ona?

DU
Deleted user
15:25 26.01.2011.

Srpska glumica sa radnom dozvolom u Hrvatskoj! Miinaće nemamo zgodnih mladih glumica ,pa moramo pribjeći interventnom uvozu. Imao sam je prilike vidjeti uživo.Ništa posebno.Čak je malo i ružnjikava bez šminke.

Avatar valic
valic
19:25 26.01.2011.

Gg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije