Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljska idila

Julia Roberts uživa u majčinstvu i hobiju - šivanju

julia roberts
pixsell
21.05.2010.
u 17:48

– Najdraži dio dana mi je jutro, kad njih troje ustanu i kad im u još snenim očima vidim kako se vesele novom danu. Fascinantan je to osjećaj – ispričala je 42-godišnja glumica.

Nijedna nagrada ni uloga Juliji Roberts nije toliko važna kao uloga majke petogodišnjim blizancima Hazel i Phinnaeusu i dvogodišnjem Henryju.

– Najdraži dio dana mi je jutro, kad njih troje ustanu i kad im u još snenim očima vidim kako se vesele novom danu. Fascinantan je to osjećaj – ispričala je 42-godišnja glumica u talk showu Oprah Winfrey. Julia se pretvorila u kućanicu pa se ozbiljno prihvatila i šivanja.

– Djeci radim velike jastuke kojima se mogu igrati, a da se ne ozlijede, a suprugu znam sašiti samo jednostavne hlače – kaže Julia.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije