Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pitanje botoksa

Jennifer Lopez je izgubila živce i ovako odgovorila svojim kritičarima

Foto: Instagram
1/10
18.01.2021.
u 19:33

Pjevačicu su obožavatelji prozvali i rekli kako joj je lice puno botoksa, a ona im je na to spremno odgovorila.

Pjevačica Jennifer Lopez zadnjih dana našla se na meti kritika. Najprije zbog toga što svoje fotografije koje objavljuje na društveniom mrežama popriličnopopravlja u photoshopu, a sada su joj obožavatelji prigovorili i da koristi botoks. J. Lo ima svoju kozmetičku liniju i u jednom videu koji je objavila na društvenim mrežama je promovirala jedan od svojih proizvoda i nakon objave na Instagramu obožavatelji su joj napisali toliko komentara na račun botoksa da je J. Lo morala reagirati.

- To je samo moje lice. Po tko zna koji put, nikad nisam bila na botoksu, injekcijama ili operacijama. Samo kažem. Evo vam još jedan J.Lo savjet: pokušajte iskoristiti svoje vrijeme na način da budete više pozitivni, dragi i motivirajući za ostale. Ne trošite vrijeme da druge omalovažavate, to će vas učiniti ljepšima i mlađima. Šaljem puse. - napisala je.

Obožavatelji su joj u komentarima napisali kako joj je cijelo lice puno botoksa. - Cijela si od botoksa. Lako je izgledati tako kada ti je klinika estetskog kirurga drugi dom. Uopće ti se ne miču ni obrve ni čelo kad govoriš ili pokušavaš izraziti neku ekspresiju a to je sve od tone botoksa - poručili su joj. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Korto Malteze
Korto Malteze
19:45 18.01.2021.

Gluposti, pa ona je Latina, ne treba joj botoks. Znate kakvu one kožu imaju. 50 let je niš za te Latinoamerikanke.

SM
Smrdo
21:54 18.01.2021.

Mnogi vrijeđaju jer nam je idu prezentirat ko top manekenku, a oduvik je građena ko kruška i to loša kruška. Ima lijepo lice i grozno tijelo, a kad je vidiš uz naslov "vidi šta je lijepa" izazovu revolt i onda ljudi pišu svašta.

Avatar Slavonija2014
Slavonija2014
20:14 18.01.2021.

Korto, a kakvu tek debelu kožu i obraze imaju hrvatske političarke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije