Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urnebesno

Ovo je hit! Luka Nižetić nasmijao novim videom, s čašom vina u ruci proklizao i pao na sve četiri

Foto: Instagram
1/13
18.01.2021.
u 11:36

Na videu se vidi kako šeta po snijegu s plastičnom čašom u ruci, u kojoj je očito bilo vino. No, nakon par koraka, proklizao je i pao na pod.

Splitski glazbenik Luka Nižetić posljednjom je objavom nasmijao sve pratitelje. Naime, poput mnogih, odlučio je uživati u bijelom pokrivaču koji je zabijelio sjevernu Hrvatsku posljednjih dana, a dao se primijetiti čak i u Dalmaciji.

"Lako za sve nego mi se vino prolilo!", napisao je veseli glazbenik pored videa koji je podijelio s pratiteljima. Na videu se vidi kako šeta po snijegu s plastičnom čašom u ruci, u kojoj je očito bilo vino. No, nakon par koraka, proklizao je i pao na pod. 

Foto: Instagram screenshot

Video je oduševio i brojne poznate Hrvatice, poput Franke Batelić koja mu je napisala da joj je video poboljšao cijeli dan, a javile su se i Marijana Batinić, Sonja Kovač, Nina Badrić, Alka Vuica, Sementa Rajhard, Anita Dujić i mnogi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije