Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LET U IZRAEL

Jacques: Anđeoska krila su hit u svijetu, iznenadili su nas naši modni 'stručnjaci'

Dora: Roko Blažević predstavljati će Hrvatsku na Eurosongu 2019.
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/5
22.02.2019.
u 15:08

U Rokovu obranu ponovno je stao autor pjesme "The Dream" Jacques Houdek, koji je na Facebooku podijelio novi spot američke pop zvijezde Bebe Rexhe, u kojem ona ima ista takva krila.

Krila Roka Blaževića i dalje su top tema na društvenim mrežama. Podsjetimo, nakon što je pobjednik ovogodišnje Dore nastupio s anđeoskim krilima, javili su se brojni komentatori tvrdeći da je ideju uzeo od predstavnika Azerbajdžana na Eurosongu 2008. 

U Rokovu obranu ponovno je stao autor pjesme "The Dream" Jacques Houdek, koji je na Facebooku podijelio novi spot američke pop zvijezde Bebe Rexhe, u kojem ona ima ista takva krila. 

- Novi spot od Bebe Rexhe, izašao prije samo sat vremena još je jedan izravan dokaz da su anđeoska krila modni HIT u svijetu. Najbolje to zna poznati talijanski dizajner Marco Falcioni koji je osmislio Rokov izgled za Doru 2019 i za pjesmu THE DREAM. Ne čude nas reakcije na krila, s tim PR-om smo u samom startu računali, kao ni reakcije ljudi koji se u modu ne razumiju, no reakcije nekih naših samoprozvanih modnih “stručnjaka” ipak su nas iznenadile (znate tko ste, samo ne znate da nemate pojma). Anđeo Roko leti za Tel Aviv - napisao je Jacques. 

Pogledajte video: Jacques Houdek o pobjedi Roka Blaževića na Dori

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Django
Django
15:31 22.02.2019.

E moj Džek, postoje krila i krila. Ova koja si pokazao su decentna, ona Rokova su seljačka. Vidila žaba da se konj potkiva, pa i ona digla nogu. Quod licet Iovi, non licet bovi.

CR
crogirl555
15:23 22.02.2019.

Haha, pa ne znaci ako je nesto u svijetu hit da je lijepo i da ne djeluje debilno, a ne moramo u svemu biti pokondirene tikve, a usto je mali jos antipatikus zesci kao i njegov mentor

MV
Misl@v
15:34 22.02.2019.

Kad već ima krila hoće li se barem ušparati na jednoj avionskoj karti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije