Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgleda drugačije

Ivanka Trump ne priča o estetskim zahvatima, ali fotke iz 1998. su dokaz da ih je imala

Foto: Reuters/Pixsell
1/9
30.10.2020.
u 19:00

Kći Donalda Trumpa nikada nije priznala da je bila na nekom estetskom zahvatu, ali stručnjak kaže kako je sigurno operirala nos i grudi

Možda je Melania Trump na papiru prva dama Amerike ali i Trumpova kći Ivanka voli reći da je i ona prva dama. Kći predsjednika Amerike 30. listopada napunit će 39 godina i otkako je njezin otc Donald postao predsjednik ona je jedna od njegovih najbližih suradnica i savjetnica i zbog rada u Bijeloj kući odustala je i od svoje modne linije. Njezin stil je sada poslovan i elegantan, a prije nego je počela raditi za oca i prije nego je pokrenula svoj biznis Ivanka je bila manekenka i fotografije iz 1998. godine kada je počela s tom karijerom ukazuju da je Ivanka od tada radila neke promjene na svom licu, koje ona negira.

Međutim, američki kirurg Franklin Rose za Daily Mail je jednom prilikom izjavio kako je Ivanka stavljala botoks i filere u jagodice. Nema sumnje kako je operirala i nos koji je zahvatom stanjila, a ovaj estetski kirurg kaže kako je povećala i grudi. Trumpova kći u javnosti nije nikada komentirala zahvate na kojima je navodno bila, ali fotografije su nekada dovoljan dokaz. Otkako je Trump postao predsjednik dosta se piše o lošim odnosima između Melanije i Ivanke. Ivanka i Melania u nategnutim odnosima.

Naime, obje su imale nadimke jedna za drugu. Melania je svoju pokćerku zvala Princezom, a Ivanka je Melaniju nazvala Portretom, jer je malo pričala, tako u svojoj knjizi o Melaniji Trump tvrdi novinarka Washington Posta, Mary Jordan. Ivanka je u braku s Jaredom Kushnerom s kojim ima troje djece Arabellu Rose, Josepha Frederick i Theodorea Jamesa.

Foto: profimedia

 

Ključne riječi

Komentara 4

BO
Boltt
19:16 30.10.2020.

Hunter Biden?On je operirao po Ukrajini..

MA
marcellus
19:39 30.10.2020.

grudi se s godinama povećavaju... nego zašto ne pričamo o poslovima našmrkanog huntera bidena koji je u biti proxy za svog starog?

Avatar dzambo
dzambo
19:33 30.10.2020.

Pa to mnogi danas rade....neznam zasto je ona ''posebna'' da se o njoj pise pogotovo kad se pogledaju oni iz Holivuda njih 90% je to slicno uradilo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije