Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prati rast

Maja Šuput u čipkastom donjem rublju pokazala trudnički trbuščić

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/10
29.10.2020.
u 09:42

Trenutno je trudna 18 tjedana, tj 4,5 mjeseca, a napredat je podijelila s pratiteljima.

Maja Šuput ranije ovog mjeseca sve je iznenadila serijom fotki u kojima otkriva da je trudna, a od tada se veseli svakom malom napretku bebe. Trenutno je trudna 18 tjedana, tj 4,5 mjeseca, a napredat je podijelila s pratiteljima.

Fotkala se u crnom čipkastom donjem rublju i pokazala trudnički trbuščić koji se nazire. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Cijeli život prije treninga bacim pogled na trbuh, jesam li izgubila koji gram, vide li se posljedice sinoćnje večere ili nazire li se trbušnjak, a sada gledam kako rastemo i preee veselim se svakom centimetru života u sebi", napisala je Maja u opisu fotografije. 

U komentarima su joj se javila i brojne poznate Hrvatice poput Nine Badrić, ali i glumice Semente Rajhard koja joj je napisala: "Počelo je počelo".

Ključne riječi

Komentara 6

BO
BoyX
04:57 30.10.2020.

Nametljiva plastika!

LA
lajh1985
11:19 29.10.2020.

sto su rekle severina,mandarina i ona nova sto svira violinu na sve to ?

EP
Epil
11:17 29.10.2020.

Bude i beba plasticna kao i mama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije