Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upozorila na jednu stvar

Remi se osvrnula na situaciju s koronom: Za razliku od vas koji radite doma, mog posla nema. Ne postoji

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/5
29.10.2020.
u 10:34

"Evo, tražim od vas da budete sebični. Sačuvajte SVOJE roditelje, tetku i tetka, ujnu, baku, dedu... Krenite od sebe.", napisala je Remi

Pjevačica Elementala Mirela Priselac Remi na svom je Facebooku komentirala trenutno stanje koronavirusa te stanje u bolnici KB Dubrava, odakle novosti izviru svakodnevno. 

"Nitko od mene tužniji što nema okupljanja i svirki... Za razliku od vas koji radite od doma ili skraćeno, moj život i životi mojih kolega promijenili su se 100%. Naprosto, mog života koji je trajao do veljače 2020. više nema. Mog posla nema. Ne postoji", započela je u objavi pjevačica.

Foto: FIBA/Screenshot

"Imala bih 200 razloga da vam kažem - 'kvragu i korona, idemo svirati, što nas briga'. Ali vam kažem: čuvajte sebe i druge, nosite maske i držite razdaljinu. Kad čitam ovakve članke, mislim na mog tatu i mamu koji su 60+. I nema te svirke i druženja koji su mi važniji od njih", poručila je pjevačica i dodala da od ljudi ne traži da budu solidarni s nepoznatim ljudima.

"Evo, tražim od vas da budete sebični. Sačuvajte SVOJE roditelje, tetku i tetka, ujnu, baku, dedu... Krenite od sebe. Sebično čuvajte one koje volite. I navucite tu masku skroz preko nosa, zabogamiloga", zaključila je Remi. 

Ključne riječi

Komentara 27

ZO
zoranos
10:45 29.10.2020.

Lijepa poruka, ali lako Vama glazbenicima! Da nemate više svirke u živo, no Vaše pjesme se vrte na radiju i TV-u, proju se vaši CD-i, imate i internet platforme. Kod Vas "nema posla" doslovno znači ne radim ništa, a lova uredno stiže od ZAMP-a i ostalih kanala.

ZW
zweistein
11:35 29.10.2020.

pa radi u struci - frizerka

NE
nebitnoime
11:01 29.10.2020.

Stigneš skladati i izdati 3 albuma dok korona prođe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije