Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humana gesta

Irena iz 'Života na vagi' jednoj obitelji je poklonila najljepši božićni poklon

Foto: Instagram
1/4
30.12.2018.
u 10:49

Irena je dio svoje novčane nagrade iz showa dala u humanitarne svrhe, pa je tako zahvaljujući njenoj donaciji i donaciji jedne tvrtke četverogodišnji Mihael konačno dobio najbolji slušni aparat.

Natjecateljica "Života na vagi" Irena Štetić Andrin u showu nije pobijedila ali je osvojila novčanu nagradu od 50 tisuća kuna koju je odlučila darivati u humanitarne svrhe.

U ovo blagdansko vrijeme Irena je tako najviše obradovala obitelj Križnik Blažev i njihovog najmlađeg člana četverogodišnjeg Mihaela, pišu 24 sata. Upravo je u ovim dnevnim novinama Irena na Badnjak pročitala priču o Mihaelu koji zbog teške nagluhosti još uvijek ne priča i tada je obećala sama sebi kako će mu pomoći kupiti najbolji slušni aparatić.

Mihaelova mama Katica kaže kako je ovo najbolji božićni poklon koji su mogli dobiti. Uz Irenu dio novaca za slušni aparatić, čija je cijena 44 tisuće kuna, donirala je i firma jedne gospođe koja je željela ostati anonimna.

- Šokirao se. Raširio je oči. Moj sin prvi put u životu je zaista čuo. Nadam se da će već sljedećeg Božića moći reći : ‘Mama, tata, ja vas volim’ - rekla je mama Katica za 24 sata. 

Pogledajte video u kojem Sanja Žuljević otkriva koja vježba spašava kralježnicu

Komentara 1

DO
don05
21:12 30.12.2018.

Ok ženska.....vidi se da je pravi borac....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije