Naslovnica Showbiz TV

Irena iz 'Života na vagi' jednoj obitelji je poklonila najljepši božićni poklon

Irena je dio svoje novčane nagrade iz showa dala u humanitarne svrhe, pa je tako zahvaljujući njenoj donaciji i donaciji jedne tvrtke četverogodišnji Mihael konačno dobio najbolji slušni aparat.
30. prosinca 2018. u 10:49 1 komentara 5981 prikaza
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/4

Natjecateljica "Života na vagi" Irena Štetić Andrin u showu nije pobijedila ali je osvojila novčanu nagradu od 50 tisuća kuna koju je odlučila darivati u humanitarne svrhe.

Vježba i za blagdane Nina u uskim tajicama pokazala pozadinu: Trbuh još nije za slikanje

U ovo blagdansko vrijeme Irena je tako najviše obradovala obitelj Križnik Blažev i njihovog najmlađeg člana četverogodišnjeg Mihaela, pišu 24 sata. Upravo je u ovim dnevnim novinama Irena na Badnjak pročitala priču o Mihaelu koji zbog teške nagluhosti još uvijek ne priča i tada je obećala sama sebi kako će mu pomoći kupiti najbolji slušni aparatić.

Alen Abramović Upornost se isplati Pobjednik Života na vagi šokira izgledom: Drugi čovjek, neprepoznatljiv!

Mihaelova mama Katica kaže kako je ovo najbolji božićni poklon koji su mogli dobiti. Uz Irenu dio novaca za slušni aparatić, čija je cijena 44 tisuće kuna, donirala je i firma jedne gospođe koja je željela ostati anonimna.

Još se vole Gospodin Savršeni stigao je svojoj Hani u Zagreb: Falila si mi kao jelo

- Šokirao se. Raširio je oči. Moj sin prvi put u životu je zaista čuo. Nadam se da će već sljedećeg Božića moći reći : ‘Mama, tata, ja vas volim’ - rekla je mama Katica za 24 sata. 

Pogledajte video u kojem Sanja Žuljević otkriva koja vježba spašava kralježnicu

VR Pole
EU FONDOVI
“Odlučili smo spojiti virtualnu stvarnost s turizmom i ponuditi svima pogled u prošlost”
  • don05:

    Ok ženska.....vidi se da je pravi borac....