Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još se vole

Gospodin Savršeni stigao je svojoj Hani u Zagreb: Falila si mi kao jelo

Foto: RTL Screenshot
1/10
25.12.2018.
u 10:36

Goran Jurenec nije izabrao Hanu za pobjednicu showa 'Gospodin Savršeni' i ljubav se među njima dogodila nakon showa.

Ljubav između Gorana Jureneca i Hane Rodić planula je nakon snimanja showa ‘Gospodin Savršeni’, a kako održavaju vezu na daljinu i u kojoj fazi je njihova romansa otkrili su red kamerama RTL-a u emisiji Exkluziv.

U studijskoj emisiji Goran je otkrio kako s Ivom Runjanin, koju je u showu odabrao kao pobjednicu, nije uspio pronaći zajednički jezik ali se nakon showa upustio u romansu s Hanom. Nakon te emisije Goran se vratio u Njemačku zbog poslovnih obveza i tek sad se opet vratio svojoj dragoj. 

Blagdanske dane odlučio je provesti s Hanom i stigao je u Zagreb, a ona ga je dočekala na aerodromu i obećala kako će ga odvesti na čarobni Advent u Zagrebu. 

- Naša priča razvija se i dalje polako, drago mi je što je ova priča lijepo krenula. Zaljubila sam se u njega van showa i zaljubila sam se u njega. – rekla je Hana i dodala kako je teško imati odnos na daljinu i stalno se čuju. Gorana bi volio da se njihova veza nastavi i kaže kako je jako sretan jer se odlično slažu.

– Nadam se da ćemo se češće viđati, daljina je poteškoća koju treba savladati, ali pozitivan sam. Nadam se da ćemo imati temelj i dobru bazu za dalje – rekao je. Hana je Gorana pitala koliko mu je nedostajala, a on je odgovorio:

- Falila si mi kao jelo. Ako mi fališ kao jelo to je dokaz da si mi jako falila – rekao joj je Goran. Hana kaže da bi htjela samo da se češće viđaju, a Goran je sretan što dobro funkcioniraju i imaju isti smisao za humor te što im razlika u godini nimalo ne smeta. 

1/14

Komentara 27

FL
Florian39
10:43 25.12.2018.

Tako mi je nedosajao taj savrseni i ona njegova sponzorusa....udarna vijest

SO
SoloHan
11:59 25.12.2018.

Usrah se od miline

Avatar lola lola
lola lola
14:22 25.12.2018.

Prvo ce na pizzu pa onda na kuhane kobasice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije