Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajednički izlazak

HRT-ov voditelj pokazao zgodnu suprugu na novom showu Mire Ungara

Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL
1/10
08.12.2019.
u 18:27

Show je, naime, posvećen 130. obljetnici tog kultnog francuskog kabareta te je protkan scenama koje će, poručuju iz Kontese, osvježiti vaše uspomene na Pariz.

Duh francuske prijestolnice stigao je u centar hrvatske metropole, točnije u Jazz & cabaret klub “Kontesa”, gdje se sinoć premijerno izveo “Esprit de Paris”. Novi je to show Mire Ungara kojim nakon popularne broadwayske avanture te uspješnoga “Cabareta à la Zagreb” publiku vodi u Pigalle, na Montmartre i Champs-Élysées, u Notre Damme te, naravno, u nezaobilazan Moulin Rouge.

Show je, naime, posvećen 130. obljetnici tog kultnog francuskog kabareta te je protkan scenama koje će, poručuju iz Kontese, osvježiti vaše uspomene na Pariz. Ako ga još niste vidjeli i doživjeli, atmosferu Grada Svjetlosti savršeno će vam dočarati kabaret “Esprit de Paris”, u kojemu je Miro Ungar okupio i respektabilnu ekipu izvođača.

Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL

Pjeva se u showu uz zvuke harmonike i gypsy jazza, plešu se can-can i valcer, čut će se i slavna “Lady Marmalade” te šansone Edith Piaf, a šarenu paletu pariškog šarma upotpunjuju i brojni artisti te stand-up komičar.

Na premijeri su bila i brojna poznata lica poput HRT-ova voditelja Davora Meštrovića koji je stigao sa suprugom Senkom, bivšeg premijera Zlatka Mateše te bivšeg ministra Davora Šterna.

Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 7

AB
abendblatt
20:40 08.12.2019.

Za Mestra je i prezgodna, kaj vidi u njemu? Ili joj trebaju naocale?

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
20:26 08.12.2019.

"...koji je stigao sa suprugom Senkom, bivšeg premijera Zlatka Mateše te bivšeg ministra Davora Šterna." Da li to znači da je ta neka Senka je bivša supruga tog Zlatka Mateše i bivša supruga tog Davora Šterna????

ZA
zakaria
21:41 08.12.2019.

Otkaz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije