Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dora 2011.

Hari Varešanović: “Eurosong je prestiž za svakog pjevača”

hari mate hari
igor kralj/pixsell
05.02.2011.
u 19:30

– Malo je stvari s kojima možete usporediti nastup na Eurosongu. To je prestižna stvar. I mnogo emotivniji događaj nego promocija albuma – kazao je Hari Mata Hari.

Treća emisija Dore Hrvatskoj će osim glazbe, zabave i uzbuđenja darovati i pet finalista. Jedan od njih svoju će zemlju predstavljati na Eurosongu u Njemačkoj. O tome što će ih dočekati tamo, potencijalnim pobjednicima govorio je Hari Varešanović, jedan od članova stručnog žirija koji će mlade natjecatelje ocjenjivati večeras.

– Malo je stvari s kojima možete usporediti nastup na Eurosongu. To je prestižna stvar. I mnogo emotivniji događaj nego promocija albuma. Ja sam na Eurosongu nastupio kao već iskusan, etabliran glazbenik pa mi je svejedno to bio poseban doživljaj i izuzetna čast – kazao je Hari Mata Hari, koji je Bosnu i Hercegovinu, u Grčkoj, predstavio “Lejlom”. Ove godine u društvu Tereze Kesovije i Maje Blagdan promat će hrvatski show.

– Dora svoju kvalitetu i prestiž vuče još od vremena Ksenije Urličić. A moram priznati da mi se sviđaju i inovacije uvedene ove godine – tvrdi Hari.

Komentara 4

Avatar billybull
billybull
05:01 06.02.2011.

ma kakve veze ima ovaj bosanceros s hrvatskom muzikom?

LO
lojtra
14:41 06.02.2011.

Nisam ljubitelj istočnjačke glazbene scene ali kad je Hari u ptanju - svaka mu dala!

OB
-obrisani-
13:21 06.02.2011.

Tereza Kesuvija..... :-)),nije se ponudila srbiji..... Ma *...bi baba...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije