Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT BIVŠEG PARA

Hana zaprijetila Goranu nakon objave, a on se nije suzdržao: 'Sram te bilo. Tko ti još uvijek plaća stan?'

Foto: Instagram
1/13
28.03.2021.
u 13:00

Nakon što je Goran Jurenec (41), Gospodin Savršeni iz prve sezone istoimenog realityja, u dugačkoj objavi na Instagramu iznio detalje prekida s

Vijest o prekidu reality para Hane Rodić (23) i Gorana Jureneca (40) ne prestaje dizati prašinu. Naime, to se ne može očekivati jer bivši par konstantno na društvenim mrežama objavljuje "dokaze" o prekidu koji postaje upitan kada se dogodio, barem iz Hanine perspektive.

Jurenec se o prekidu oglasio na Instagramu te istaknuo da se on dogodio oko Božića, a ne proteklog tjedna kako je Hana obznanila na Instagramu. Također je priznao da je razvio osjećaje prema bivšoj djevojci Claudiji.

Foto: Instagram screenshot

Nakon toga Hana mu je ozbiljno pripijetila, piše 24 sata.

- Mi smo prekinuli prije dva tjedna, kad sam ga ja ostavila, a do prije tri dana si me molio da ti se vratim. Tako da Gorane, prestani pričati, da ne bih ja počela - napisala je spremna na rat Hana. 

- Laži publiku kao što si i mene... Ja sam te jednostavno htjela prekrižiti iz života, ali ti ne znaš biti muškarac - rekla mu je, a nakon toga su uslijedili screenshotovi navodnog razgovora nje i Gorana unazad nekoliko dana prema kojima Hana tvrdi da ju je molio za oprost.

Uskoro je usljedio i njegov osvrt na njene optužbe.

- Sram te bilo što se spuštaš na taj nivo komunikacije. Tko ti još uvijek plaća stan u kojem živiš jer nisi imala ni za stan? - prozvao ju je javno Jurenec tvrdeći da Hana ne može podnijeti što je ponovno drugi izbor te da ga je Rodić još jučer molila da dođe u Zagreb i sve izglade.

Foto: Instagram screenshot

- Želim za sebe sada tu temu konačno završiti i gledati pozitivno u budućnost sa svojom curom Claudiom Luciom. Hvala svima na lijepim riječima i podršci. Imam puno novih planova i uskoro ću vam o njima pričati - zaključio je Jurenec objavi prije sat vremena.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, nakon što je Hana Rodić (23) na Instagramu objelodanila da više nije u romantičnoj vezi s Goranom Jurenecom (40), Gospodinom Savršenim čije je srce osvojila u istoimenom realityju, javio se i Goran. U dugačkoj objavi na Instagramu ispričao je svoju stranu priče o bivšoj vezi.

U njoj je opisao da se osjećao zarobljeno te da je vezu u posljednjih godinu dana ispunio veliki broj svađa i eskalacija. Odmah na početku je naveo da ga dugo nije bilo jer je bio nesretan i sad je konačno spreman progovoriti.

- Konačno sam spreman progovoriti i javno priznajem da sam veliku grešku napravio! - kaže odmah na početku Goran osvrčući se na Haninu nedavnu objavu o njihovom prekidu i ističući da se prekid nije dogodio prekjučer, nego puno ranije.

- Poslao sam Hanu nakon Božića za Zagreb i preselio sam se za London da počnem novi život. I da sam iskren, htio sam našu vezu prekinuti prije godinu dana, ali onda se desio lockdown - priznaje Gospodin Savršeni dodajući da su bili zatvoreni u Njemačkoj i da Hanu jednostavno nije mogao izbaciti jer je znao da nema nikoga i da je ovisna o njemu.

Čini se da će bivši ljubavnici na društvenim mrežama dati dodatni epilog svojoj vezi, a po svemu sudeći neće imati sretan završetak.

Ovo su najbolji trenuci s ovogodišnje dodjele Večernjakove ruže

 

Komentara 11

MA
Maximus34
13:47 28.03.2021.

Koda je to sad nešta bitno šta bi ljudi trebali znat,nikog ne zanima ova Rodićka nema na njoj jeda prirodna stvar sva je izoperirana i u plastici i uz to još sponorušica.Šta je danas mladim curama bitno,da napumpaju ćube sisee i guzice i da se ogrebu za nekog tko ima debeo novčanik.Fuj

Avatar zpAgram
zpAgram
15:01 28.03.2021.

Nemoj nam pričati o svojim planovima, poštedi nas!

TR
trinaest
16:24 28.03.2021.

Gogac, aj samo razdvajaj “ne” od glagola (osim iznimki) molim te, ne mozes ovako, to ti je gradivo drugog osnovne. Hvala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije