Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgred na Bundeku

Grdović došao mirno na koncert, organizatori napravili incident i vikali: 'Nosi se ti i instrumenti'

Zagreb: Mladen Grdović održao koncert u sklopu festivala vatrometa
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/10
19.06.2022.
u 15:30

Incident je trajao 15-ak minuta, a Mladen Grdović potom je otpjevao još jednu pjesmu vidno uznemiren i nakon toga završio nastup.

Zadarski pjevač Mladen Grdović sinoć je nastupio na zagrebačkom Bundeku u sklopu festivala vatrometa. Bio je to njegov drugi nastup nakon neslavnog pada u Sloveniji koji se proširio društvenim mrežama. Grdović je ovog puta na pozornicu stigao mirno i staloženo, a tisuće obožavatelja uživale su u njegovim najvećim hitovima. No, ni ovog puta incident ga nije zaobišao. Naime, prema pisanju 24 sata Grdović je besprijekorno odradio nastup dok su se organizatori svađali i naposljetku ga čak i izvrijeđali. Sve je kulminiralo nakon što je nestalo struje.

- Mikrofon se stalno gasio, štekao i slično. Organizatori su se prepirali oko toga i onda je do njih došao Grdović pokušao smiriti situaciju. Oni su mu počeli vikati 'cigane nosi svoje instrumente i odi ća', a on im je na to rekao da nije krpa da se tako ponašaju prema njemu - ispričao je čitatelj.

Incident je trajao 15-ak minuta, a Grdović je potom otpjevao još jednu pjesmu vidno uznemiren i nakon toga završio nastup.

18.6.2022., Zagreb - Koncert Mladena Grdovica u sklopu festivala vatrometa na Bundeku. Photo: Neva Zganec/PIXSELL
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
Podsjetimo, Grdović je nedavno svoj koncert u Sloveniji završio jako brzo. Naime, neko vrijeme je teturao na pozornici i pokušao je ravnotežu održati tražeći oslonac u stalku za mikrofon, ali nije mu uspjelo i na kraju je pao na pod. Pokušao je nastaviti pjevati, ali su ga zaštitari uskoro odnijeli s pozornice. Pjevač je potom imao nastup u Kloštru Podravskom, povodom Dana općine i tijekom nastupa osvrnuo se na svoj pad na pozornici u Sloveniji i rekao je kako i nogometaši i svi ostali stalno padaju. Grdović je poručio publici da je živ i zdrav i da je ‘neuništiv ko vanzemaljac’. Dok je to govorio publici malo se zabunio i najprije je pozdravio publiku u Kaštel Podravskom, a onda se ispravio ovako: Ja znam da vi svi iz Kloštra Podravskog volite u Zadar na more….

Nedugo nakon što su ga zaštitari odnijeli s pozornice jer je očito popio koju čašicu alkohola previše, zadarski pjevač obratio se obožavateljima i na društvenim mrežama.

18.6.2022., Zagreb - Koncert Mladena Grdovica u sklopu festivala vatrometa na Bundeku. Photo: Neva Zganec/PIXSELL
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
- Hvala svima na potpori. Ne zamjeram nikome, u ovom slučaju preuzimam sve na sebe. Iza mene je 40 godina karijere. Dvadesetak puta Amerike, Australije, godinama sam odrađivao 200 koncerata godišnje. Jednom su pitali Micka Jaggera zašto je pao na sceni u Chicagu, a on je sa smiješkom odgovorio: "Pa nisam jedan put pao." Idemo u nove pobjede. Voli vas Grdović - kazao je tada Grdović.

VIDEO Ivana Brkljačić pokazala račun koji je dobila na jednoj plaži u Hrvatskoj: 'Ovo je cijena kave'

 

Ključne riječi

Komentara 26

VA
vadis1
16:31 19.06.2022.

Grdovic je okay! Voli bumbit, a i to je zivot.

DI
dino85
17:25 19.06.2022.

Kojeg li licemjerja, što ste ga pozvali ako ste ga mislili ponižavati i gasiti mu mikrofon. Ako je ugovor potpisan puno prije, onda ste sigurno imali vremena otkazati nastup. Ovako on je došo ispunit ugovor, a vi mu osporili nastup, slijedi sudska trakavica ili platite i ćutite. Zagreb je poznat po gašenju mikrofona.

KU
kuramela
17:08 19.06.2022.

Grdović je sigurno bolji čovjek od ovih koji ovdje pljucaju po njemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije