Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atraktivna crnka

Zgodna majka Dominika Livakovića plijenila poglede na vjenčanju, nekima je zapela za oko još 2018. godine

Zadar: Vjenčanje Dominika Livakovića i njegove odabranice Helene Matić
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/7
19.06.2022.
u 14:00

Manuela je oduvijek bila podrška svom sinu Dominiku, a u javnost ju je i ranije upoznala i to tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine kada je plijenila pozornost na tribinama zajedno uz Livakovićevu novopečenu suprugu Helenu.  Zbog svog atraktivnog, ali i mladolikog izgleda mnogi su je tada prozvali 'najzgodnijom mamom prvenstva'.

Hrvatski nogometni reprezentativac te vratar zagrebačkog Dinama Dominik Livaković (27) jučer je uplovio u bračnu luku sa svojom odabranicom Helenom Matić. Bračne zavjete novopečeni supružnici izmijenili su u zadarskoj katedrali svete Stošije, a potom su se sa svojim gostima uputili u luksuzni Falkensteiner resort Punta skala u Petrčanima. Među gostima bila su brojna poznata lica iz javnog života, a posebnu pozornost privukla je i Livakovićeva majka Manuela Skoblar.

Mladoženjina majka stigla je u elegantnoj bež haljini koja je naglasila njezine vitke noge, a na nogama je imala profinjene crne štikle koje je uskladila s torbom u istoj boji s potpisom brenda Red Valentino. 

18.06.2022., Zadar - Vjencanje Dominika Livakovica i njegove odabranice Helene Matic u katedrali svete Stosije. Manuela Skoblar, majka Dominika Livakovica. Photo: Sime Zelic/PIXSELL
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
Inače, Manuela je oduvijek bila podrška svom sinu Dominiku, a u javnost ju je i ranije upoznala i to tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine kada je plijenila pozornost na tribinama zajedno uz Livakovićevu novopečenu suprugu Helenu.  Zbog svog atraktivnog, ali i mladolikog izgleda mnogi su je tada prozvali 'najzgodnijom mamom prvenstva'. 

Foto: Instagram
Samozatajna Manuela jednog od naših najboljih nogometnih vratara dobila je u braku s bivšim državnim tajnikom Zdravkom Livakovićem. Danas je pak u braku sa zadarskim poduzetnikom Krešom Dijanom s kojim ima troje djece.

Podsjetimo, na zadarsko vjenčanje Livakovića stigli su i njegovi kolege iz reprezentacije, a atmosferom sa slavlja pohvalio se i Luka Modrić koji je na svom Instagram Storyju objavio fotografiju sa suigračima iz reprezentacije. Modrić je tako otkrio da se odlično zabavljao u društvu Šime Vrsaljka, Domagoja Vide i Danijela Subašića. "Bagudine reunited", napisao je Modrić u opisu fotografije na kojoj je pozirao sa zapaljenom kubankom dok je Vida nazdravljao uz čašicu žestokog pića. Brojne goste zabavljali su Saša Matić i Petar Grašo. 

Foto: Instagram
VIDEO Ivana Brkljačić pokazala račun koji je dobila na jednoj plaži u Hrvatskoj: 'Ovo je cijena kave'

 

Komentara 4

DU
Deleted user
14:15 19.06.2022.

Vjerojatno ga je ona uputila u skriveni glazbeni svijet .

SA
sani1
15:19 19.06.2022.

A otac? Jel’ još u zatvoru?

VR
vruljica
21:56 19.06.2022.

Jako ružna haljina. Gospođa ne, a i jako se dobro udala. Dvaput.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije