Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno o svemu

Goga iz 'Braka na prvu' objasnila zašto ne objavljuje fotke svog starijeg sina

Foto: Instagram
1/12
14.09.2020.
u 20:25

Ispričala je i zašto je drugog sina rodila carskim rezom i koliko je kilograma dobila u trudnoći.

Gordanu Marelli i Adama Kromera upoznali smo u showu "Brak na prvu" u kojem ih stručnjaci nisu spojili kao par i dobili su druge partnere, a nakon showa su se zbližili i zaljubili. Plod njihove ljubavi je maleni Noel koji se rodio prije tri tjedna, a Gordana je odgovarajući svojim obožavateljima na pitanja na Instagramu otkrila i zašto je porod bio carskim rezom a ne prirodnim putem.

- Pokušala sam prirodno, nažalost nije išlo, beba je bila prevelika, 4,240 grama i nije se spuštao. Uz to mu se omotala pupkovina oko vrata i odlučeno je da idem na carski. - rekla je Goga. Otkrila je i koliko je kilograma dobila u trudnoći. - Na kraju sam dobila 20 kilograma, ali je 15 kilograma već otišlo jer sam zadnji mjesec skupljala vodu, valjda od vrućina. Nisam bila na dijeti, samo sam se trudila kvalitetnije jesti. - objasnila je Gordana. Rekla je kako će s vježbanjem početi čim se oporavi od carskog reza te će joj plan vježbanja složiti Adam te ce rado snimiti i video s vježbama i podijeliti ih sa svojim pratiteljima.

Goga iz prvog braka ima 17-godišnjeg sina pa je njezine obožavatelje zanimalo zašto ne objavljuje njegove fotografije na društvenim mrežama, a Goga je objasnila zašto to ne radi: - Stariji sin ima 17 godina i zadnjih nekoliko godina ne želi se naslikavati s mamom jer to nije 'kul'. Osim toga, ne želim ga izlagati javnosti niti komentarima, upravo zbog njegove dobi.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije